Pogledajte kakva samo ljepotica živi u blizini Sergeja Lavrova, ruskog ministra vanjskih poslova! Ostali smo bez teksta

Polina Kovaleva (26), pokćerka je ruskog moćnika i živi glamuroznim životom u Europi. Pripadnica je zlatne ruske mladeži, prepuna novca, privilegija i slatkog života koji bi joj se mogao srušiti. Pronašli smo njezine fotografije i detalje koji otkrivaju kako izgleda njezina svakodnevica.

Pogledajte kakva samo ljepotica živi u blizini Sergeja Lavrova, ruskog ministra vanjskih poslova! Ostali smo bez teksta Instagram
15. 3. 2022

“Želim vas upoznati s Polinom Kovalevom”, započinje objavu na svom Twitter profilu poznate ruske istraživačke novinarke Marije Pevchikh, prije nego što riječima i slikama sažme život glamurozne 26-godišnje djevojke iz Londona. Polina živi luksuznim životom u "ogromnom stanu u Kensingtonu i voli se zabavljati", a njezin instagram profil izgleda kao jedan "neprekidan odmor".
 

Glamurozan život Ruskinje u Londonu ne bi bio neobičan da ona nije zapravo pokćerka najpoznatijeg predstavnika ruske diplomacije i jednog od Putinovih najbližih saveznika, ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova, teškog 4,4 milijuna funti u gotovini. Polinina majka Svetlana Poljakova Lavrovljeva je ljubavnica već dvadesetak godina. Oligarh je, međutim, bio oženjen i prije. On i njegova prva supruga Maria Lavrov vjenčali su se 1971., a zajedno imaju kćer Ekaterinu Sergejevnu Lavrov, koja im se rodila 1982. Maria Pevchikh nagovještava da je Marija Lavrov i dalje službena supruga oligarha, ali zajedno imaju dugo se nije pojavljivao u javnosti.

Očekuje se i da će Svetlana Poljakova i nadalje obavljati službene dužnosti supruge visokog diplomatskog predstavnika te s ministrom putovati u inozemstvo u službene posjete. Kažu da i ona živi luksuznim životom u moskovskom stanu vrijednom 6-8 milijuna dolara i ima zavidnu kolekciju skupih automobila.

Maria Pevchikh, inače je radila za ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog, koji je trenutno u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne. Prema njezinim riječima, Lavrov ju je optužio da je ona otrovala Navaljnog ruskim kemijskim oružjem, živčanim agensom Novičok. Prema Lavrovovim riječima, učinila je to prema uputama britanske tajne službe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.