Tko je "momak" do mame Karla Resslera? Tko pogodi osvaja Bingo kojeg daje General Glavaš, jer mu je životna misija raskrinkati protagoniste montiranog procesa zbog kojih je proglašen ratnim zločincem

OVO JE BOLJE NEGO REALITY SHOW!!! Branimir Glavaš raspisao potjernicu za četvrtim sa slike koju je Karolina Vidović Krišto, priložila optužnici DORH-u.

Nudi veliki novac, jer stalo mu je da raskrinka Vladimira Šeksa za kojeg saborska zastupnica sumnja da je grubo kršio Ustav.

Družio se prema njoj kao predsjednik Sabora s bivšim policajcem Krunoslav Fehirom, ključnim svjedok DORH-a protiv Branimira Glavaša koji je proglašen ratnim zločincem i koji je odgulio svoje u zatvoru! Ako je tako, bio je to montirani proces i namještaljka protiv Generala.

Tko je "momak" do mame Karla Resslera?  Tko pogodi osvaja Bingo kojeg daje General Glavaš, jer mu je životna misija raskrinkati protagoniste montiranog procesa zbog kojih je proglašen ratnim zločincem Branimir Glavaš /FB
18. 1. 2024

- Koji se ovo "akrap" skriva ispod šilterice i sunčanih naočala, a rukom skriva lice, jer je u tajnoj misiji u ovom "eminentnom" društvu Sove i Fehira 2005.godine? Pažljivo pogledajte priložene slike. Tko odgonetne, slijedi lijepa novčana nagrada!

Riječi su to koje je javno objavio general Branimir Glavaš, jer očito mu je stalo da sastavi mozaik i opotpuni listu onih za koje kaže da su mu zajedno s Vladimir Šeksom nasapunili dasku. Prema njemu, bio je to klasičan montirani sudsko politički proces u kojem je on nevin završio u zatvoru te proglašen ratnim zločincem.

Posljednjih mjeseci Braminir Glavaš fokusiran je na Branimira Šeksa, za kojeg tvrdi da je ne samo Sova, već i ključna osoba koja se poigrala s njegovim životom i koja ga je od heroja pretvorila u zločinca.

- E nećeš više Sovo nikoga lažno optuživati, ponižavati i trpati u zatvor, Glavaševa je  objava "totalnog rata do istrebljenja ili kako on kaže do istine!

Zanimljiva je i zadnja poruka koju je Branimir Glavaš uputio četvorici kandidata za državnog odvjetnika:

- Tkogod bude izabran, dobiti će od mene jednu "jebenu" kaznenu prijavu na rješavanje, protiv jednog "kapitalca". Samo radi testiranja njihovih današnjih slatkorječivih obećanja kako će poštivati Ustav i zakone RH.

E nećeš više dugo Sovo

Na Facebook profilu razvila se nevjerojatna i žustra konverzacija u koju se uključilo i nekoliko stotina lovaca na targetiranu metu Branimira Glavaša. Svi bi očito htjeli do nagrade, ali kako stvari stoji i do raskrinkavanja nepoznate osobe za koju Branimir Glavaš kaže da je iznimno važna u rasvjetljavanju događanja koja trebaju potvrditi da su ga suprotno zakonima, a i ustavu proglasili krivim. Ono što je sada potpuno jasno odnosi se na imaena svih onih s fotografije. No to je već i Karolina Vidović Krišto detektirala kad je prijavila DORH-u

senzacionalnu sliku s ljetovanja gdje se zabavaljaju tadašnji predsjednik Sabira, njegova tadašnja životna suputnica, poznata i kao mama Karla Resslera kojeg je očuh predodredio za velike političke poduhvate i koje je prva stepenica mjesto HDZ europoslanika u Bruxsellesu. Za saborsku zastupnicu Karolinu Vidović Krištvo ovo je nedvojbeni dokaz sukoba intersa, kršenja Ustava i signal kako je državni aparat duboko umoćen u najgore moguće kriminalne radnje gdje se poluge moći koriste kako bi se ostvarivali vlastiti ciljevi na račun strana koje nemaju veze u sustavu i koje su osuđene na kažnjavanje i proganjenje. Karolina Vidović Krišto navela je imena svih protagonista s famozne fotografije, no nije znala tko je i naočit muškarac s naočalima i šiltericom koji stoji pored majke Karla Resslera. Prema nekima riječ je o još jednom pripadniku sustava koji je uvelike "pomogao" da se Glavaša strpa u zatvor te da se pri tome grubo krši ustavni poredak Republike Hrvatske.

Družili su se u Petrčanima gdje Šeks ima vilu

U posljednja tri dana koliko traje potjernica Glavaša za četvrtom, za sada no name osobom koja je sudjelovala u montiranom procesu protiv njega ime nije otkriveno, no otkrivena je lokacija gdje je fotografija snimljena. Prema Josipu Deuru, Glavaševu prijatelju riječ je nesporno o Petrčanima. Tamo Vladimir Glavaš ima rezervnu kuću u kojoj godinama ljetuje i gdje ugošćuje brojne svoje prijatelja. Kako se vido po ovoj slici čak i one koje koristi kao krunske svjedoke u srazu sa svojim nekdašnjim jako dobrim prijateljem, a sada životnim neprijateljem Glavašem koji nikako da mu oprosti da je zaboravio na "njhove sretne dane".

- Slika je definitivno nastala u Petrčanima kod Zadra i to u njihovoj mjesnoj lučici, iako slutim tko je, nisam 100 posto siguran tko je četvrti na slici, jer se dotični dobro kamuflirao i danas je barem 20 godina stariji, napisao je između ostalog Josip Deur.

Karolina Vidović Krišto optužuje Šeksa da je grubo kršio Ustav RH

Priložena fotografija jest, pak, nedvojbeni dokaz Šeksovog aktivnog djelovanja u organizaciji kaznenog progona Branimira Glavaša.
Naime, na fotografiji su Krunoslav Fehir, ključni svjedok DORH-a protiv Branimira Glavaša, Vladimir Šeks, tada predsjednik Hrvatskog sabora, Anica Ressler, pokojna supruga Vladimira Šeksa, te četvrta, meni nepoznata osoba.
I Vladimir Šeks, i Krunoslav Fehir, konstantno su tvrdili da se međusobno ne poznaju i da nisu međusobno komunicirali. Ova fotografija dokazuje da su navedene tvrdnje Šeksa i Fehira lažne.
Osoba koja mi je dostavila fotografiju navodi da je ista snimljena u mjestu Petrčane gdje Šeks ima kuću za odmor, što isto dokazuje da se Šeks i Fehir nisu samo poznavali, već su se čak i družili u slobodno vrijeme.
Prvo i drugo prijavljeni su svjesno i namjerno kršili Ustav RH, niz hrvatskih zakona kao i temeljne vrijednosti Europske unije.


Bajić kao državni odvjetnik te Šeks kao predsjednik Hrvatskog sabora grubo su prekršili hrvatski Ustav te narušili ustavnu odredbu o neovisnosti pravosuđa, ugrozili ustavno odredbu o trodiobi vlasti, te su možebitno počinili kaznena djela u člancima, 20., 28., 312., 340. i 344. KZ-a RH.


Poštovana gospođo državna odvjetnice,


Zlouporabe državnih dužnosnika i narušavanje ustavne odredbe o trodiobi vlasti jesu uzročnik svih zala kojima su izloženi hrvatski građani.
Država u kojoj predsjednik Sabora piše kaznene prijave a Glavni državni odvjetnik ih provodi, ili u kojoj predsjednik Sabora organizira svjedoke te ih instruira što trebaju svjedočiti, jest pravna močvara u koju nema nitko povjerenje, ni građani, ni inozemni investitori.
Zahtijevam od Vas žurno utvrđivanje činjenica te sprječavanje počinjenja daljnje štete od strane prijavljenih osoba.
S poštovanjem,
Karolina Vidović Krišto
zastupnica i predsjednica OIP-a

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.