- Krvi ću ti se napiti, ubiti ću te! Prijetio je Sova i Krunislavu Olujiću i upišao se u gaće!!!

Nevjerojatna lavina optužbi na račun Vladimira Šeksa, moćnika koji je savjetnik Andreju Plenkoviću!!!

Branimir Glavaš napisao je: - NE ZNAM JE LI OVAKVE PRIJETNJE SMRĆU SOVA SLAO I MARKU BEZERU, KOJI JE 1993. GODINE ZAVRŠIO NA SMETLIŠTU PROPUCANE GLAVE U ZAGREBU?
Osobno sam bio svjedok uz još dva, 26.listopada 2021.godine kada je Sova prijetio Krunislavu Olujiću riječima: "Krvi ću ti se napiti, ubiti ću te"! Te večeri pri povratku kući upišao mi je suvozačko sjedalo u mom automobilu!

-  Krvi ću ti se napiti, ubiti ću te! Prijetio je Sova i Krunislavu Olujiću i upišao se u gaće!!! Marko Lukinić / Pixsell
7. 12. 2023

Karolina Vidović Krišto uputila je glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj-Šipek i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću otvoreno pismo tvrdeći da joj je 6. prosinca u zagrebačkom restoranu prijetio bivši predsjednik Sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te da joj se unosio u lice i vrijeđao je. 

Karolina Vidović Krišto podigla je kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa: - Unosio mi se u lice, vrijeđao i prijetio! nezapamćen skandal u "Purgeru" u jednom od elitnijih zagrebačkih restorana, poznatom okupljalištu i političara.

Ubrzo se javio i Vladimir Šeks s komentarom da nema komentara i da su to gluposti.

Sad je tešku artiljeriju povukao i njegov "smrtni (ne)prijatelj koji iz naftalina svako malo vodi cvebe o moćniku koji i dan danas vedri i oblači Hrvatskom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.