Šeks i Sanader montirali proces Glavašu i strpali ga u zatvor uz poruku da će brojka biti dvocifrena!

KRUNSKI DOKAZ! "- Šeks mi je kazao: - Pišem podlogu za kaznenu prijavu protiv Glavaša, po nalogu Sanadera!", stoji u izjavi Ivana Jarnjaka ovjerenoj kod bilježnika!

Neka visi Pedro, smislli su Šeks i Sanader 2006. u montiranom procesu! Na dan objavljivanja nove presude Branimiru Glavašu oglasio se krunskim dokazom general koji je (od)gulio kaznu zbog "ratnih zločina", objavivši izjavu tada glavnog tajnika HDZ-a. 

Jednako tako napisao je Glavaš: - "Sova" je 6. travnja 2006. meni poručio sa HDZ-ove press konferencije iz Osijeka, kako će meni "odsjeći oba krila". Danas ja "Sovi" ušari poručujem, kako je došlo vrijeme da "Sovu" potpuno očerupam."

Šeks i Sanader montirali proces Glavašu i strpali ga u zatvor uz poruku da će brojka biti dvocifrena! Patrik Macek / Pixell
27. 10. 2023

Evo što je Branimir Glavaš pustio u eter na dan kad sud u obnovljenom procesu za "Akciju selotejp" objavljuje presudu u njegovu slučaju, u optužnici u kojog ga se tereti i zbog koje je odgulio pozamašnu kaznu u zatvoru.

- SOVA NAKON 60-GODINA NAPOKON OČERUPANA!


Šeks, Jarnjaku: Pusti me na miru radim nešto!
Jarnjak, Šeksu: Što radiš?
Šeks, Jarnjaku: Pišem podlogu za kaznenu prijavu protiv Glavaša, po nalogu Sanadera!
Jarnjak, Šeksu: Kako te nije sram, to radiš prijatelju koji ti je između ostalog, sahranio sina?

Nakon teksta koji je napisao u objavi na svom profilu na Facebooku objavio je i presliku Ivana Jarnjaka ovjerenu kod javnog bilježnika, svojevrsni krunski dokaz o tome da su Branimiru Glavašu pravni proces montirali, ni manje ni više nego šef tadašnjeg HDZ -a te sveprisutni Vladimir Šeks koji je vedrio i oblačio Hrvatskom tri desetljeća.

U izjavi je Ivan Jarnjak između ostalog napisao da pod materijalnom i krivičnom odgovornošću, a za potrebe kaznenog postupka koji se vodi u Županijskim sudu u Zagrebu, ni od koga prisiljavan: 

"- U svibnju ili lipnju 2005. raspravljajući o nekom saborskom pitanju pitao sam Vladimira Šeksa o tome, no on mi je odgovorio: - "Pusti me na miru, radim nešto, a na moj upit što to radi, odgovorio mi je: - Pišem podlogu za kaznenu prijavu protiv Branimira Glavaša, po nalogu Sanadera!

Na to sam mu odgovorio: - Kako te nije sram, to radiš prijatelju, koji ti je između ostalog sahranio sina!

Na ovaj moj komentar ništa mi nije odgovorio, a ja sam tada otišao."

Ivan Jarnjak sve ovo je ovjerio u Bilježničkom uredu Tomislava Matijevića i to 3. listopada 2023. godine. Bivši glavni tajnik HDZ-a tako je na svjetlo površine iznio krunski dokaz o montiranom procesu protiv Branimira Glavaša koji traje desetljećima i u kojem je već i debelo bio kažnjen i zbog čega je gulio kaznu u zatvorima.

Ivan Jarnjak napisao je kako je te 2005. međunarodna zajednica stiskala Hrvatska i tražila Pedra za ratne zločine, poglavito u odnosu na optuženog Vladimira Glavaša.

Za Jarnjaka je bila strahovito razočaravajuća tadašnja odluka moćnika Hrvatske, a Šeksu je prilikom tog susreta u brk odgovorio:

- Kako te nije sram! To radiš prijatelju, koji ti je između ostalog sahranio sina". Na ovaj moj komentar ništa mi nije odgovorio, a ja sam tada otišao!"

Ovo svjedečenje Ivana Jarnjka potiho je najavljivao Branimir Glavaš tijekom cijelog listopada, no nikada nije naveo o kojem je to krunskom svjedoku riječ i koji to dokaz ima koji bi ga trebao amnestirati, a Vladimira Šeksa prokazati kao ljutog progonitelja koji je spreman i na laži samo da bi se dodvorio nadređenom i međunarodnim interesnim skupinama. Puštao je bube u javnost poput ovih:

-  Gdje ste danas političko-policijski "razbojnici"?

- Nećete mi vjerovati što mi se sada dogodilo? U 18,29 h zvoni mi telefon, a na njemu piše Šeks. Javim se, a ono Šeksov glas i kaže: Gordana ti si?
A ja odgovorim: Hebala te Gordana! Jel hoćeš zapisnik sa sudske rasprave? Sova se u pravom trenutku pred kraj sudskog postupka konačno razotkrila.

"Sova": Zapaliti ćemo pola Osijeka. Mi drmamo Hrvatskom. DORH i USKOK su pod mojom kontrolom i ne brinite. Kaže "Kolega i Sova", svojim kolegama Mladineu i "Zvončici", ne tako davno!

"Sova" je 6.travnja 2006. meni poručio sa HDZ-ove preskonferencije iz Osijeka, kako će meni "odsjeći oba krila". Danas ja "Sovi" ušari poručujem, kako je došlo vrijeme da "Sovu" potpuno očerupam.

Mislili su neki da me neće biti, ali su se precijenili. Tada 2005. godine sam rekao kako je ovo rat koji će trajati do posljednje kapi krvi. Rat do potpunog "istrebljenja". Mog, ili njihovog. I danas devetnaestu godinu kasnije, stojim iza onoga što sam najavio 2005. godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.