- Tek će prava govna isplivati, Damir Škugor bio je i još je uvijek u Nadzornom odboru i pulske Plinare d.o.o.

Damir Vanđelić ne miruje i usmjerava istragu: - Škugor je bio i u Plinari d.o.o., Industrijska ul. 17, 52100, Pula gdje INA ima 49% vlasništva. Ja bi i to pogledao.

Valja pročešljati i Plinaru d.o.o. jer i tamo je, a što je suludo, i još je član nadzornog odbora tip koji je osmislio pljačku! NEVJEROJATNO, ŠKUGOR JE JOŠ UVIJEK ČLAN NADZORNOG ODBORA PLINARE D.O.O.

Bivši predsjednik Nadzornog odbora INA očito ipak puno toga zna. Poslao je znakovitu poruku istražiteljima da pročačkaju ulogu prvo okrivljenika u Pljački stoljeća i u još jednom povezanom poduzeću s INA-om, državom i lokalnom zajednicom. I tamo je vedrio i oblačio i tko zna što još radio.

Vanđelić očito nema namjeru šutjeti i otvara Pandorinu kutiju i tvrdi kako je Šibenčanin Damir Škugor na mnogim važnim pozicijama i to ne samo u INA i HDZ-u, već i u tvrtkama vezanim za državu.

I onda premijer kaže kako je Škugor bio nepoznat važnijim stranačkim krugovima. Damir Vanđelić na svojoj je FB stranici prenio i žestoki post Nikole Kajkića koji za Plinaru istočne Slavonije tvrdi da je bila pod žestokim nadzorom i upravom vladajuće stranke te da se ništa bez njihovih članova u toj firmi nije moglo dogoditi. VALJA PROČITATI I TO

- Tek će prava govna isplivati, Damir Škugor bio je i još je uvijek u Nadzornom odboru i pulske Plinare d.o.o. plinara screenshot
31. 8. 2022

Damir Vanđelić ne miruje! Osvrnuo se i na današnju presicu Andreja Plenkovića. Napisao je:

- Slušam premijera sad....kaže za upravu da su bili tamo, valjd aprije njega....
Tri člana Uprave INA je imenovala Vlada RH 2020. godine nakon natječaja koji je raspisan u ožujku 2020.
Smijenjena su dva člana Uprave, Ivan Krešić i Davor Mayer, koji su bili svjedoci na suđenjima Sanaderu, ali i arbitraži s MOL-om u Washingtonu i Haagu.
Predsjednik povjerenstva za izbor članova Uprave INA-e je bio Tomislav Čorić koji je i sam nazočio intervjuu.
Smjenu 8 direktora u INA-i ubrzo nakon toga je prema video snimci na kojoj MOL-ov član NO INA MOL "odradio i dogovarao s Vladom Republike Hrvatske".
U toj smjeni je Škugor napredovao i ove afere nebi bilo da nije tada postavljen.
Unatoč tome što je Škugor 2007. bio smijenjen zbog slične štete koju je nanio INA-i.

Eto što je napisao Nikola Kajkić, a prenio Damir Vanđelić:

- IDEMO DALJE!!!
Nakon što je USKOK iz ureda direktorice i predsjednice uprave MARIJE RATKIĆ, oduzeo laptop, kompjuter i dio dokumentacije, u firmi je nastao haos, naime po nalogu “NEKOG IZ STRANKE” krenula je čistka… uništavaju se svi papiri i dokumenti (sav kriminal koji je počinjen preko i u toj tvrtki u zadnjih 20 godina, pokusava se prikriti, sva dokumentacija se reze i baca u smece),
TKO JE OVO NAREDIO?
Direktorica Marija Ratkić je u zatvoru!
dala je ostavku….
Tko je sad glavni?
Da li je glavni onaj LIK IZ STRANKE koji je iz SJENE i direktorici Mariji možda nametnuo ili preporučio sklapanje ugovora sa tvrtkom OMS UPRAVLJANJA doo??
Po mojim saznanjima… veliki igraći su u igri!!
U privitku su slike iz tvrtke PIS doo Vinkovci, gdje se vrai unistavanje dokumentacije;
Tvrtka PLINARA ISTOČNE SLAVONIJE doo, (u većinskom vlasništvu županije Vukovarsko srijemske), jedna je od glavnih karika u krađi 1 milijarde kuna, s obzurom da sam prvi o ovome govorio jos u travnju 2022 godine, vrijeme je da uskoro otvorimo i pitanje prodaje plina “odabranim poduzetnicima” po povlastenoj cijeni određenoj isključivo za gradjane, dok drugi poduzetnici placaju redovnu trzisnu cijenu!
Ima li i tu kriminala i pogodovanja?
Radi se o privatnim tvrtkama!!!
ALI I TO NIJE SVE…..

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.