"Žena Popaj" ministrica pravosuđa! Nije joj neophodan samo visok IQ, slovenska ima rijetko snažne i mišićave ruke, bez kojih bi teško napravila red u svom resoru

Treba li joj više snaga ili mozak? Jaka je na riječima, no još je jača na rukama! Tko je žena koja je i Janezu Janši slamala ruku prilikom rukovanja? Slovenska ministrica pokazala je svoje mišićave ruke i pokrenula žustru raspravu na internetu?

Jeste li bili zadivljeni i njezinim snažnim rukama, koje je otkrila kada je preuzela dužnost? O kome se zapravo radi? Je li time odaslala i svojevrsnu poruku lopinama?

"Žena Popaj" ministrica pravosuđa! Nije joj neophodan samo visok IQ, slovenska ima rijetko snažne i mišićave ruke, bez kojih bi teško napravila red u svom resoru Bobo/fotomontaža
7. 6. 2022

U Ministarstvu pravosuđa novi ministar dr. Dominika Schwartz Pipan. Ovom prilikom istaknula je ključne prioritete mandata, s naglaskom na dosljedno poštivanje i provedbu vladavine prava. S buketom cvijeća dočekao ju je njezin prethodnik Marjan Dikaučič. “Uvijek se radujem cvijeću, hvala na uljudnosti stare bečke škole, gospodine Dikaučiču”, odgovorila je na Twitteru nakon primopredaje. A ujedno je zahvalila na obavljenom poslu i dobrom vođenju Ministarstva pravosuđa.

Ob rokovanju je prisotnim zastal dih

Kada su se Švarc Pipanova i Dikaučič rukovali, osim uglađenih osmijeha, prisutnima je za oko zapela čvrsta ministrova ruka. S obzirom da su došli topliji dani i da je ministrica službeno odbacila jaknu, njezini čvrsti i isklesani mišići gledali su u ravnicu. Neki su čak otišli toliko daleko da su ga nazvali "Popaj" (mišićavi mornar iz poznatog crtića). Moguće je, međutim, da je na izražajnost mišića utjecao kut pod kojim je fotografija snimljena. Isječak ispod, koji se pojavio na Twitteru, izgleda prilično pretjerano.

Ministrica je u prošlosti govorila da voli plivanje te da je čak i supruga Maticu upoznala na bazenu. Bez sumnje, održavanje tjelesne kondicije i dalje joj je jedan od prioriteta.

Šaljivi komentari

Šaljivi komentari odmah podsjećaju na predizborni događaj, kada Švarc Pipanova nije htjela pasti u ruke Janezu Janši. Mnogi su se sada složili da ju je Janša očito "dobro primio, jer mu je mogla slomiti ruke".

O tom je događaju tada rekla da joj je to bio prvi put u životu da je odbila rukovanje. “Iznad bontona su druge vrijednosti, one koje uništavaš svakim udahom i izdisajem”, napisala je između ostalog na društvenim mrežama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.