"Sam samcat mlatim se s udbaško-hadezeovskim polusvijetom, drukerom Superhikom Šeksom, s Puhovskim za kojeg sam Staljin, Pupijem lopovom. Lažu, većina za novac! UDBA je i dalje naša sudba!

Milanović poput Don Quijotea u lovu na vjetrenjače. Mlati žestoko po udbaškoj ostavštivni i njezinim suvremenicima. Kakav samo obračun Predsjednika s avetima udbaške prošlosti koja pipke ima i danas. Evo samo dijelova njegovih ekspertiza mračnog (polu)svijeta organizacije koja je živa i zagorčava nam živote, a i ne štedi ih, baš kao ni oni njega. - Puhovski me uspoređuje sa Staljinom, a pred 50 godina huljski je otkucavao i pred staljinističkim partijskim sudom zakucavao benigne hrvatske sveučilištarce, svoje vršnjake. Osječki Superhik, (Vladimir Šeks), je drugi udbaški druker koji brine o mojem mentalnom zdravlju, o mojoj bolesti. 54 godine živim normalno, a sad sam odjednom "poludeo" kad sam tebe i tvoje sreo. Sve u seriji prepiski i komenatra, statusa na FB.

"Sam samcat mlatim se s udbaško-hadezeovskim polusvijetom, drukerom Superhikom Šeksom, s Puhovskim za kojeg sam Staljin, Pupijem lopovom. Lažu, većina za novac! UDBA je i dalje naša sudba! Mario Drausnik
4. 3. 2024

O Puhovskom i Osječkom Superhiku Vladimiru Šeksu


- Kasno ostvareni profa i ‘filozof’ sravnjuje me s tipom koji je na raspolaganju imao fanatično odan policijsko-represivni aparat i rigidnu komunističku partiju, u jednoj poludivljoj i pretežno zaostaloj državi, u kojoj je najgore nasilje kroz cijelu povijest bilo ‘de rigueur’. U državi s jednim novinama, jednim radiom i bez televizije.
U današnjoj se Hrvatskoj ja, hrvatski Staljin, sam samcat mlatim s udbaško-hadezeovskim polusvijetom i njihovim bezbrojnim platformama. Bez ikakvog ‘aparata’ na mojoj strani. Tek čvrsta ljevica i oko sokolovo. Pet puta dnevno moram reagirati ne bih li razgonio rojeve štetočina, koji neometano i bez ikakvih posljedica - lažu. Većina za novac. Novac vlasti. Vlasti poput one za čiji račun je Puhovski prije pedeset godina huljski otkucavao i pred staljinističkim partijskim sudom zakucavao benigne hrvatske sveučilištarce, svoje vršnjake. To je bio integrirani državno-partijsko-policijski staljinizam a la SR Hrvatska, a razni puhovi i Puhovski njegovi prljavi egzekutori. I profiteri. Puhovski - blažene one oči koje ga nisu ugledale.
A sto se tiče brige te dvojice udbaških drukera (drugi je osječki Superhik) za moje psihičko stanje, mogu im prigodno odgovoriti:
Pa kakva je to bolest, Superhiče? Ja sebe ne mogu da vidim sa strane. A nije lijepo, Superhiče, da budem lud, a da to ne znam. Pedeset četiri godine živim normalno, a sad sam odjednom poludeo kad sam tebe i tvoje sreo.

O Pupovcu i školskom primjeru neuspjelog udbaškog kompromata

- Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za represivno-propagandni aparat.
Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, screeshot bio malo ‘kljenut’. Pa je, vidi vraga, ispao plod, a ostala ljuska. Čovjeku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana.
Tko laže, taj i krade. Okljaštrio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu, lingvističaru koji si na Filozofski došao iz Komiteta SK, ‘pod račun’ uz trebovani fotokopirni uređaj. Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu, a meni podlo napakirao i antedatirao niti izrečenu, niti napisanu ‘prijetnju’ i ‘pritisak’. Školski primjer neuspjelog udbaškog kompromata.

Pupovčevo bratimljenje sa Sačićem i Zekanovićem, a sve da bi srušili Đurđević

 

“Ti, Sačić i Zekanović zajedno za apsolutne ovlasti Njonje. Bravo, Milorade! Tražit ću da USKOK istraži motive. Takve stvari se rade samo za novac i ekvivalentne usluge. Krasno društvo“ – tako je glasila moja poruka upućena Miloradu 19. ožujka. Cijela poruka! Gle čuda, u njegov „optužujući“ screenshot – koji je dilao medijima – baš nekako nije stala cijela poruka! Ili mu nije stalo do istine? Ne samo da je, očekivano, cenzurirao moje poruke kako bi se dodvorio zna se kome, Milorad je i falsificirao našu korespondenciju. Da, kao u radionici Karamarkovog falsifikatora Franje Varge, kirurški precizno je odrezao i početak moje poruke i datum slanja.
Milorade, zašto si odrezao i prikrio tu prvu rečenicu? Nije valjda da se sramiš biti u društvu Sačića i Zekanovića nakon što si skupa s njima tog dana, 19. ožujka, dizao ruku i glasao za apsolutističke ovlasti Njonji. Od tog dana dio si ekipe koja besramno vrijeđa profesoricu Zlatu Đurđević, nema nazad.
A zašto si prikrio datum kada sam ti poslao tu poruku? Zato što je tvoje bratimljenje sa Sačićem i Zekanovićem već bilo počinjeno. A moja poruka upućena tebi tog dana više nije mogla biti pritisak zbog kojeg si jučer naricao. Milorade, da nisi falsificirao, ne bi jučer mogao lagati. Već bi morao reći samo istinu: da sam te ranije dobronamjerno upozoravao na Njonjinu grabež i prokazivao namjeru kojom Njonjo želi ozakoniti svoju despociju. I ništa više. Jesu to bili pritisci? Nisu. Objavi, lopino, i te poruke, ali ne kradi, tako ti boga.
Anemični stisak koji te natjerao da 19. ožujka glasaš skupa sa Sačićem i Zekanovićem došao je od onih koji ni po Ustavu, ni po zakonu ne mogu predlagati predsjednika Vrhovnog suda. Godinama je tebi, uplakani ustavobranitelju, taj anemični stisak drag i mio, a mene jedino zanima kolika mu je ovog puta cijena. I to sam te pitao u petak, ne prvi puta. Pitao sam istoga dana kada ste, jataci, podržali uzurpatora Njonju, a ja pozvao javnost da „pomno prati kakvu će nagradu od vladajućih dobiti ti jataci, njihova rodbina i svi s njima povezani ljudi“. Jer, ponovit ću, za korupciju se mora biti kažnjen.
Riječ dvije o ustavno pravnim stručnjacima, koji u režiji lopovsko-ovršiteljske zadruge Hanza medija / Jutarnji list, za sitnu banku pričaju gluposti i blamiraj se. Profesor Smerdel (jedno piše, šesto govori) , jedan od ukupno valjda dvojice (drugi je zakinut) kojima Pravni faks nije htio produžiti status nakon što je stekao uvjete za starosnu mirovinu, vanjski član odbora za Ustav iz kvote HDZ-a, koji za to prima 2000 kn mjesečno, bezobrazno i bez trunke grižnje savjesti u današnjem lopovskom listu tvrdi da je moja tvrdnja da ga je na tu sinekuru iskrcao HDZ - citiram ‘laž’. Laže on. Kandidat ljevice i centra nije bio. Točka. Isto vrijedi i za psihotičnog političara iz Osijeka, koji se lažno predstavlja kao stručnjak za Ustav, a također je od HDZ-a regrutiran da u Odboru ,za 2000 kn mjesečno , laže i izmišlja po narudžbi. To mu je 3. ili 4. stranka u zadnjih nekoliko godina.
Gornji dokazi i screenshotovi zorno pokazuju o kakvim se prevarantima tu radi. Ti ‘strucnjaci’ su na temelju poluinformacije i krivotvorine kadri dodatno založiti svoju ionako devalviranu akademsku valutu.
I kakva je tu uopće ‘odgovornost’ Predsjednika za neki ‘pritisak’ ili ‘prijetnju’ saborskim zastupnicima uopće moguća, draga gospodo? Čak i da sam ove, a ne one po Miloradu lopovski krivotvorene poruke uputio prije, a ne nakon glasanja, može li se u nekom magnovenju govoriti o ‘pritisku’, ako je notorno da instrument tog ‘pritiska’ (USKOK) nije pod mojom kontrolom, već se nalazi pod paskom Mićinih principala? Tako podučavate svoje studente? Za to primate plaću iz Proračuna?
Dragi moji neisplakani
i neostvareni aspiranti na crnu mantiju Ustavnog suda, mogu vam jedino takvima kakvi ste, zapjevat onu narodnu: nećete se zamantijat, niste ni prije. Je li i ovo prijetnja?
PS
Dok završavam tekst, javljaju su udbaški drukeri Puhovski i Čingli Lingi Superhik Sova Šeks (ćera prikladno parkirana za predsjednicu najvećeg Suda u Osijeku).
A Pupovčev kumrovečki podrep Dejan Jović, poznat po ‘znanstvenoj’ tezi da je Referendum o hrvatskoj neovisnosti 1991. bio ‘nelegitiman’, na internetu me na engleskom prljavo denuncira da sam ‘lidera Srba u Hrvatskoj Pupovca nazvao ‘prljavim’’ te još pokvareno insinuira da sam nešto slično
(‘prvo sapun, onda parfem’) nedavno govorio za BiH.
Lider hrvatskih Srba!? On je lider, Joviću, sitni doušniče, koliko i ti znanstvenik.
Hajde nek neki vojvođanski Hrvat pomisli izvoditi ovakve svinjarije u Čaršiji! Da vidim.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.