HTV je JUTEL za Zorana Milanovića koji je danas naprosto "ekspolodirao"

Evo što je prvi čovjek izabran voljom najvećeg broja birača kazao o nacionalnoj televiziji koju mjesečno plaćamo 80 kuna: - Jutel je upravo, u 21:04., u najavi nekog od svojih Davnika, već osam sati nakon moje objave vjerno prenio da ‘je Predsjednik Republike Pupovca optužio za - CENZURU’!!!???
Za krivotvorinu, falsifikat, a ne cenzuru, neizlječivi prilježnici i prilježnice vlasti. Za cenzuru sam ga prozvao jučer. Prozvao, zato jer nije objavio sve poruke. Tu mi javnost može, ali i ne mora vjerovati da je poruka bilo još. Danas sam pisao o perfidnoj krivotvorini jedne od poruka koje je objavio, što mi jučer nije zapelo za oko. Tek danas. Na ‘cenzuru’ sam samo podsjetio. Jutelovci, što je za vas vijest, nepoštenje od jučer ili lopovluk od danas?
Nisam ga, nadalje, ‘optužio’, nego prosto i jasno ukazao, tj. DOKAZAO. Grafički.
U strahu od istine, lažljivi gen ima uvijek prednost pri prirodnoj selekciji. Kao uspravan hod u savani. Kao i kraći donji ekstremiteti u hladnijim, borealnim klimatskim zonama. Jesu li ono u laži kratke noge ili je u kracim nogama laž...?

HTV je JUTEL za Zorana Milanovića koji je danas naprosto "ekspolodirao" pixell
28. 3. 2021

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.