Novi slovenski premijer najsretniji je na našem Dugom otoku, na običnoj dasci i u kupaćim gaćicama

Dr. Robert Golob zaljubljenik je u Hrvatsku, u Dugi otok, u tigrove! Kako Vam se sviđa? Karijeru je započeo kao običan dostavljač, a za koji će dan postati nasljednik legendarnog Janeza Janše. Godišnji odmor najčešće provodi na našoj obali, otoci su mu zakon, a slobodu opuštenog i bezbrižnog života s godišnjeg odmora podijelio je na Instagramu sa svojim prijateljima. Pobjednik SLO izbora bio je direktor tvrtke s godišnjim prometom iznad 3 milijardi eura!!!

Nikad veća izlaznost od čak 70 posto donijela mu je uvjerljivu pobjedu. Zanimljivo, njih čak 17 % dalo mu je povjerenje, a da nisu glasovali na prijašnjim izborima.

Novi slovenski premijer najsretniji je na našem Dugom otoku, na običnoj dasci i u kupaćim gaćicama Fotomontaža
26. 4. 2022

Predsjednik "Slobodarskog pokreta", ili skraćeno "Slobode", Robert Golob odnio je uvjerljivu pobjedu na netom održanim slovenskim parlamentarnim izborima i stranci osigurao 41 mandat. Prije nego što se odlučio na izbore, potpuno je opušteno objavio svoje fotografije na društvenim mrežama. Pronašli smo onu iz 2019. s hrvatske plaže Sakarun, s Dugog otoga, jedne od Slovencima najomiljenije hrvatske turističke destinacije.

Plaža na Dugom otoku pravi je raj za ljubitelje destinacija iz snova. Sedmi je najveći hrvatski otok, udaljen samo nekoliko "koraka" od Kornata i nudi prekrasnu prirodu, sjajne plaže, ugodu, pravi mali raj. Fascinira ljubitelje plaža i podvodnog svijeta, kao i sve one željne pogleda koji oduzimaju dah.

FOTO: Hrvaške plaže, ki jemljejo dih

Otok nudi iznimne kulinarske doživljaje pa se možete prepustiti okusima izvrsnih morskih specijaliteta, domaćeg maslinovog ulja te kozjeg i ovčjeg sira.

Presretan na običnoj daski

Predsjednik "Pokreta Sloboda" u Hrvatskoj najćešće je samo u kupaćim gačicama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Fotografiji je dodao opis "heads up". O njegovom privatnom životu ne zna se puno, jer izbjegava takva pitanja. Ipak, prije izbora slovenski su ga novinari uspjeli uvjeriti pa je odgovorio na "sedam pitanja iz bajke". Isprva je, kaže, u studentskim godinama radio kao dostavljač, ali mu je bilo dosadno zbog nedostatka posla. Pokušava čitati knjige prije spavanja, ali ne uspijeva uvijek. Nema problema otići na ručak s lezbijkom i gayem. Tigar je životinja koja najbolje ilustrira njegovu prirodu. Kad smo ga upitali hoće li recitirati slovensku himnu, izrecitirao ju je bez greške i odgovorio nam je i koliko košta litra mlijeka i kilogram kruha. Odgovorio je i gdje najčešće kupuje odjeću i tko mu u tome pomaže. Više o tome možete vidjeti u snimku ispod.

Od direktora energetskoga giganta do vrhunskog političara

Robert Golob javnosti je najpoznatiji kao dugogodišnji direktor energetske tvrtke Gen-I s godišnjim prometom većim od tri milijarde eura. Na njegovom je čelu proveo punih 16 godina. U političku arenu probio se nakon što je preuzeo bivšu stranku Jure Lebna koju je preimenovao u "Slobodarski pokret" ili skraćeno "Sloboda" s kojom se popeo na vrh ljestvice svih istraživanja javnog mnijenja.

Rekordan odaziv na izborima te sjajna i dominantna pobjeda

Prema neslužbenim informacijama, na aktualnim izborima izašlo je oko 70 posto birača s pravom glasa, odnosno gotovo 300 tisuća više nego na prošlim parlamentarnim izborima, kada je izlaznost bila 52,64 posto. Prema udjelu birača koji su glasali za "Slobodu", 17 posto nije sudjelovalo na prethodnim izborima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.