Šefu Sloveniju Hrvatska na srcu, ne može bez čarobne Lijepe naše, ljetovanja na Brijunima, Dugom otoku i Kornatima dugi niz godina puni mu baterije

Robert Golob, slovenski premijer objavio je i fotografije s ljetovanja po "čarobnoj Hrvatskoj", s jednog od najljepših otoka Mediterana, napisavši:

- "Kakvo čudo može napraviti par dana na moru."

"Političar se voli odmarati na Brijunima, Dugom otoku i na Kornatima, ne može bez čuvene plaže Sakarun, a posljednjih je dana uživio na Maršalovu otoku! Objavio je prekrasne fotografije zalaska sunca, a opalio je i selfie. Što vi mislite?

Šefu Sloveniju Hrvatska na srcu, ne može bez čarobne Lijepe naše, ljetovanja na Brijunima, Dugom otoku i Kornatima dugi niz godina puni mu baterije Rober Golob / Instagram
8. 7. 2022

Premijer Slovenske vlade Robert Golob iza sebe je imao napornu godinu. Intenzivno se pripremao za izbore, potom je pobijedio, a sada mora ispuniti obećanja s početka kampanje. Nakon mjesec dana premijerskog rada odlučio je uzeti stanku.

S pratiteljima je podijelio trenutke s odmora. Lokaciju nije otkrio, ali je napisao da se dobro zabavlja. "Čarobno", napisao je uz fotografiju zalaska sunca.

Objavio je i selfie uz koji je napisao: "Kakvo čudo učini nekoliko dana mora". Hrvatska mu je očito još uvijek na srcu, a i prije nego smo saznali gdje točno provodi ljetne dane, njegov prvi odgovor na pitanje može li nam otkriti gdje se nalazi bio je: "Nije sve samo posao." Potom nam je u nastavku razgovora povjerio da je otišao na odmor u Hrvatsku, točnije na Brione.

Ovo nije prvi put da premijer dijeli fotografije s odmora. Prije nekog vremena pronašli smo fotografiju iz 2019. godine, kada se odmarao na hrvatskoj plaži Sakarun, jedna od najpoznatijih plaža Zadarske županije, smještena je na sjeverozapadnoj obali Dugog otoka. U blizini plaže su mjesta Veli rat, Verunić...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Plaža na Dugom otoku pravi je raj za ljubitelje destinacija iz snova. Sedmi je po veličini hrvatski otok, koji je udaljen samo nekoliko koraka od Kornata i nudi prekrasnu prirodu. Fascinira kako ljubitelje plaža i podmorja, tako i sve one željne pogleda koji oduzimaju dah.

Zbog posla koji mora obaviti kod kuće neće puno vremena provoditi u Hrvatskoj. Brijuni i Titova rezidencija su jedan od najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova i nalaze se u blizini Pule. Oni su jedini nacionalni park u Istri, a dugo su im pristup bili rezervirani samo za odabrane. Poznati su prije svega po Titovoj rezidenciji i poznatom zoološkom vrtu u kojem se nalaze životinje koje je Tito dobio na dar od državnika iz cijeloga svijeta. Brijuni se sastoje od tri otoka, brojnih otočića i hridi, a proglašeni su nacionalnim parkom 1983. godine. Slove za jedne od najljepših otoka na Mediteranu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.