Idemo po nove 4 godine u Banski Dvorima! HDZ očekuje pobjedu, jer takva dostignuća nikad nismo imali

Karamarka uzalud čekali u DP-u! Pruža podršku Andrej Plenkoviću koji je poručio je na predisbornom skupu u Koncernoj dvorani Vatroslav Lisinski: - Očuvali smo 815.000 radnih mjesta u koroni, donijeli smo neradne nedjelje i potom gospodarskog rasta po kojem smo u samom vrhu EU. Osigurtali smo besplatne školske obroke i udžbenike, rekordni broja radnih mjesta, najviše plaća u povijesti...

Jandroković pobrao ovacije: Uzeli su Milanovića, koji i nije bog zna kaj, ali je bolji od Grbina.

Idemo po nove 4 godine u Banski Dvorima! HDZ očekuje pobjedu, jer takva dostignuća nikad nismo imali FB / hdz
17. 3. 2024

Evo što danas upravo u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski poručuju HDZ-ovci svojim pristašama:

- U svim izazovima - korak ispred! Ponos, pouzdanost, postignuća, pobjeda! Snaga zajedništva, snaga kontinuiteta. Sigurnost i stabilnost, a istodobno i odvažnost i odlučnost. Sinergija mladosti i iskustva, zanosa i znanja. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održava se XX. Opći sabor koji se pretvorio u predizborni skup.
Predsjednik HDZa Andrej Plenković kazao je: - Ovaj veliki skup organiziramo 4 godine nakon što je nas šestero iz tima „Odvažno za “, uz golemu potporu članica i članova, izabrano za vodstvo HDZ-a. Naša je dužnost izvijestiti najviše i najmnogobrojnije tijelo stranke o svemu što smo ostvarili. Od Pelješkog mosta, #LNG terminala i #Rafale, preko očuvanja 815.000 radnih mjesta u koroni, neradne nedjelje i potom gospodarskog rasta po kojem je u samom vrhu #EU, do besplatnih školskih obroka i udžbenika, rekordnog broja radnih mjesta, najviših plaća u povijesti & zadnjeg postignuća - 8. paketa mjera za zaštitu standarda i daljnjeg ograničavanja cijena struje, plina, goriva i 30 namirnica. Zadnji je to, ali ne i posljednji uspjeh u ovom mandatu. U travnju slijedi isplata nikad većih primanja za 245.000 zaposlenika u državnoj i javnim službama, tako da će prosječna plaća u opet porasti i prije #izbori2024. Ispunili smo obećanja iz Programa #SigurnaHrvatska, mnoga i premašili, a danas ćemo u „Lisinskom“ predstaviti novi, #pobjednički program, s jasnom vizijom daljnjeg rasta i razvoja zemlje. Idemo po obnovu povjerenja hrvatskog naroda, po nove 4 godine u #BanskiDvori! Mogu najaviti da ćemo u rujnu donijeti još jedan paket zaštitnih mjera, da ćemo u 3. uzastopnom mandatu nastaviti podizati primanja, #BDP i zaposlenost & subvencionirati sve energente, ali i politikom modernog suverenizma čvrsto štititi nacionalne interese & osnaživati međunarodni položaj Lijepe Naše. će ući u OECD, a i dalje ćemo graditi autoceste, mostove, brze ceste, bolnice, škole, dječje vrtiće, domove… I poruka retrogradnoj, proturazvojnoj ljevici: #SDP je u svom mandatu uništio gotovo 55.000 radnih mjesta, a mi smo njihov broj povećali za više od - 200.000! I to je ta ključna razlika.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.