Mužek & Trio uskoro u Lisinskom

Nacionalni operni prvak, proslavljeni tenor Tomislav Mužek i njegov trio kojeg čine glazbenici Miroslav Lesić, Tomislav Modrić i Mladen Kosovec, u Zagrebu će 8. travnja održati koncert 

12. 3. 2019

Koncert nacionalnog opernog prvaka, proslavljenog tenora Tomislava Mužeka i njegovog tria kojeg čine vrhunski glazbenici Miroslav Lesić, Tomislav Modrić i Mladen Kosovec, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 8. travnja, s početkom u 20:00 sati. 

Mužek &Trio slušateljima u Lisinskom ponudit će neobičan spoj talijanskih kancona i klasike, s popularnim pjesmama koje su odabrali po vlastitom ukusu. Na repertoaru će se tako naći hitovi Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasične izvedbe Chitarre Romane i drugih kancona. U planu su i gosti iznenađenja koji će večer u Lisinskom upotpuniti i učiniti nezaboravnom.

Podsjetimo, Miroslav Lesić je gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko je nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status, a ujedno je istaknuti član HRT banda Nikše Bratoša, kao i suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene. 

Pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer Tomislav Modrić također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin, a kao dio producentskog tima dobitnik je nagrade Golden rose u Luzernu 2007.godine. Suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača.

Harmonikaš i klarinetist Mladen Kosovec član je ansambla „Tango Appassionato“ koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.

Ulaznice se mogu nabaviti online na www.lisinski.hr, blagajni dvorane i prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.