„Mesija“ ljevice Zoran Milanović preko noći je postao preplašeni zec!

Milanović se boji dati ostavku, a proturazvojni ljevičari, licemjerni kakvi jesu, sada mu asistiraju u protuustavnom maršu, tvrdi glasnogovornik HDZ-a, Marko Milić

„Mesija“ ljevice Zoran Milanović preko noći je postao preplašeni zec! FB / hdz
18. 3. 2024

„Mesija“ ljevice preko noći je postao preplašeni zec! Milanović se boji dati ostavku, a proturazvojni ljevičari, licemjerni kakvi jesu, sada mu asistiraju u protuustavnom maršu. Veličanstveni skup u „Lisinskom“ najbolji je odgovor na njih. HDZ pod vodstvom Andrej Plenković jedino je jamstvo sigurnost i stabilnosti. Imamo svoj smjer, svoje vrijednosti, svoj program i rješenja Za Sve Izazove, viziju daljnjeg rasta. U pozitivnoj kampanji stavit ćemo fokus na građane i nacionalnu ekonomiju, na nastavak povećavanja plaća i broja radnih mjesta. će ostati gospodarski snažna zemlja, respektirana na međunarodnoj sceni. Čvrsto sam uvjeren u novu pobjedu! - poručio je Marko Milić, predstojnik Ureda PHDZ-a.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.