Je li Livaja odista opalio šamar Dolčeku? Problemi u Hajdukovoj svlačionici

Splitski Hajduk je upao u mini krizu te izgubio dvije ligaške utakmice zaredom od Istre te Gorice. Nakon lošijih rezultata u Splitu su se pojavile priče o sukobima unutar svlačionice Hajduka, glasine su govorile kako je Marko Livaja imao sukobe s nekoliko suigrača na treningu i u svlačionici Poljuda.

Je li Livaja odista opalio šamar Dolčeku? Problemi u Hajdukovoj svlačionici Matija Habjak / Pixsell
22. 9. 2023

Dosta toga se i zamjera kapetanu Hajduka, neki smatraju da se ne trudi dovoljno i da ga nije briga, a on se oglasio na Instagramu i poslao poruku svim kritičarima, javlja Večernji list, a prenosi Teleskop.hr https://teleskop.hr/hrvatska/problemi-u-hajdukovoj-svlacionici-je-li-livaja-opalio-samar-dolceku/?fbclid=IwAR2lYmZ5QopqalRehzy1jH8HsQSDmyJivDM8jFwcMqW0Zen9lczMFwsC9OA

Najbolji igrač Hajduka objavio je grupnu fotografiju momčadi Hajduka te stih iz pjesme Zorana Jelenkovića: ‘I ne dam da mi ljudi govore, znam da lažu od ljubomore’ uz hashtag #prgavafamilija. 

Time je želio poslati poruku da zapravo nikakvih problema među nogometaša bijelih – zapravo nema.

Na društvenim mrežama su se pojavile razne priče. Prema jednoj, prije utakmice u Velikoj Gorici zakačili su se Livaja i Dajaku pa je navodno Livaja gađao kopačkom Dajakua.

Trener je kaznio Dajakua kojeg nije bilo u momčadi. Nakon utakmice Livaja je optužio Dajakua da je razbio atmosferu u momčadi, a Dolček je stao u Obranu Dajakua..Livaja je izgubio živce i dao šamar Dolčeku.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.