Predsjednik države o zecu i jazavcu: - Ovo nije nikakvo prepucavanje s Plenkovićem, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Plenković uzvratio: - Ne dam svoje ministre, nisu izdajnici

Milanović je poštedio samo jučer Plenkovića, već danas mu je na FB uzvratio na orkestrirani napad iz HDZ-a: - Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio on je angažirao i hmm ministricu kulture da iz ga isčupa iz blata

Predsjednik države o zecu i jazavcu: - Ovo nije nikakvo prepucavanje s Plenkovićem, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Plenković uzvratio: - Ne dam svoje ministre, nisu izdajnici Dalibor Urukalovic/PIXSEL
22. 10. 2020

Dalibor Urukalovic/PIXSEL

Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je rekao da sam mržnju prije svih posijao baš ja i to još 2016., on upreže u svoja kola rijetke hadezeovce koji su se, ne bi li opravdali njegove ludorije, pripravni uvijek i stalno ponižavati u javnom prostoru. Jučer je to bila ministrica hmm kulture koja je u očajničkom pokušaju da iz blata iščupa svog gospodara, kao opravdanje i obrazloženje za njegovu monstruoznu insinuaciju pokušala podvaliti jednu banalnu, ilegalno snimljenu zafrkanciju iz kolovoza 2016..
Onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti, jedne sasvim banalne istine koja nikome ne bi trebala smetati, i mržnje, pa makar to bilo i u forenzičkim tragovima, pripast će Nobelova nagrada za logiku.
Ponuđeni odgovor nije odgovor. Idemo dalje.
Jučerašnji primjer samouništenja, čin žrtvovanja u maniri crnih udovica, u kojem jedna žena samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača, sjajan je primjer i upozorenje mladim ženama i djevojkama kako se ne smiju ponašati žele li zadržati dostojanstvo i svoj intimni socijalni prostor. Držite distancu!
I ne, ovo nije nikakvo prepucavanje, kako to uporno i lažno prikazuje dio posrednika u javnom prostoru, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Kako pametnu, tako i glupu.

Plenković je odmah uzvratio: -

"Što to predsjednika RH koji odšeta na himnu, koji ignorira poziv Sabora na konstituirajuću sjednicu i koji je spreman napasti DORH i policiju. Vidim da je pokušao začepiti usta i Povjerenstvu za sukob interesa. Govoriti minsitrici ovo što je danas rekao eto ne dam,ne dam kao predsjednik Vlade i ne dam kao netko tko neće dopustiti nasilništvo od nekoga tko ima povijest huškanja i difamacije. Kad ovo postaje narativ krajnje desnih medijskih izvora i kada to postane pranje mozga nekom tko je mlad onda to završi pucanjem pred Banskim dvorima", kazao je Plenković te nastavio na današnjoj press konferenciji Vlade:
"Tako da zaštitim ministrice, kolegice iz oporbe pa i medijske kuće... to nije normalno. Ništa u tome nije normalno, ta riječ koja je tu bila logo nekakve kampanje prije 9 mjeseci, tu nema ničeg normalnog, simpatičnog. Hrpetina uvreda, poluartikuliranih tijekova misli", rekao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.