Gluposti! Nemam komentara! Izjavio je to tvorac HR Ustava kojeg je saborska zastupnica prijavila Božinoviću i Šipek za maltretiranje i nasilništvo

Procijenite, je li se Šeks ponaša kao bog, ili Vidović izmišlja? Nakon Karoline Vidović Krišto, nije trebalo dugo i javio se i tuženi Vladimir Šeks!

Na izjavu saborske zastupnce kako joj je PLENKOVIĆEV SAVJETNIK VLADIMIR ŠEKS NAPAO te joj rekao „da je on mnoge osobno ušutkao i ubio“, nije baš bio govorljiv. Misli da su 3 riječi dovoljne

Gluposti! Nemam komentara! Izjavio je to tvorac HR Ustava kojeg je saborska zastupnica prijavila Božinoviću i Šipek za maltretiranje i nasilništvo Josip Regović / Pixsell
7. 12. 2023

"Gluposti, nemam komentara na to", rekao je Šeks za 24sata.  https://www.24sata.hr/news/seks-o-prijetnjama-zastupnici-vidovic-kristo-gluposti-nemam-komentara-saric-je-iznenaden-951412

Karolina Vidović Krišto uputila je glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj-Šipek i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću otvoreno pismo tvrdeći da joj je 6. prosinca u zagrebačkom restoranu prijetio bivši predsjednik Sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te da joj se unosio u lice i vrijeđao je. 

Karolina Vidović Krišto podigla je kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa: - Unosio mi se u lice, vrijeđao i prijetio! nezapamćen skandal u "Purgeru" u jednom od elitnijih zagrebačkih restorana, poznatom okupljalištu i političara.

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto izvijestila je javnost da ju je napao Vladimir Šeks. Detaljno je opisala što se dogodilo i kako joj je prijetio Vladimir Šeks. Podigla je kaznenu prijavu protiv njega.

“Dana 6. prosinca 2023., oko 17:30h, u restoranu Purger u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, prišao mi je Vladimir Šeks, bivši predsjednik Hrvatskog Sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te mi je, unoseći mi se u lice i vrijeđajući me na osobnoj razini, iznio niz prijetnji. Uz osobne uvrede rekao mi je „da je on mnoge osobno ušutkao i ubio“. Na moje pitanje je li se time hvali, odgovorio je „da je ponosan na to“.
Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana.

Osobno, nemam nikakvog straha, ali vas upozoravam da ste dužni postupiti protiv nasilja i prijetnji vladajućih moćnika, jer, Vladimir Šeks je savjetnik predsjednika HDZ-a i vlade Andreja Plenkovića, dakle, osoba u najužem krugu političke moći, te se njegove prijetnje moraju ozbiljno uzimati u obzir! Potpuno je jasno da moja borba za pravednu, uređenu i europsku Hrvatsku nailazi na strah struktura kojima pripada Vladimir Šeks, što potvrđuje i opisana agresivnost te konkretne prijetnje nasiljem, a koju tijela državne vlasti moraju spriječiti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.