OJ SRAMOTE! Šeks je na "teškoj kvasini", nasilnik je žena, ili saborska zastupnica izmišlja kad tvrdi kako joj je moćnik kazao "da je on mnoge osobno ušutkao i ubio"

Što Vi mislite? - PLENKOVIĆEV SAVJETNIK VLADIMIR ŠEKS NAPAO ME I PRIJETIO MI U CENTRU ZAGREBA! Podigla sam kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa. Unosio mi se u lice, vrijeđao i prijetio i kazao je kako nisam prva.

Uz osobne uvrede rekao mi je „da je on mnoge osobno ušutkao i ubio“, izjavila je KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO.

OJ SRAMOTE! Šeks je na "teškoj kvasini", nasilnik je žena, ili saborska zastupnica izmišlja kad tvrdi kako joj je moćnik kazao "da je on mnoge osobno ušutkao i ubio" Josip Regović / Pixsell
7. 12. 2023

Karolina Vidović Krišto podigla je kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa: - Unosio mi se u lice, vrijeđao i prijetio! nezapamćen skandal u "Purgeru" u jednom od elitnijih zagrebačkih restorana, poznatom okupljalištu i političara.

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto izvijestila je javnost da ju je napao Vladimir Šeks. Detaljno je opisala što se dogodilo i kako joj je prijetio Vladimir Šeks. Podigla je kaznenu prijavu protiv njega.

“Dana 6. prosinca 2023., oko 17:30h, u restoranu Purger u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, prišao mi je Vladimir Šeks, bivši predsjednik Hrvatskog Sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te mi je, unoseći mi se u lice i vrijeđajući me na osobnoj razini, iznio niz prijetnji. Uz osobne uvrede rekao mi je „da je on mnoge osobno ušutkao i ubio“. Na moje pitanje je li se time hvali, odgovorio je „da je ponosan na to“.

Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana.

Osobno, nemam nikakvog straha, ali vas upozoravam da ste dužni postupiti protiv nasilja i prijetnji vladajućih moćnika, jer, Vladimir Šeks je savjetnik predsjednika HDZ-a i vlade Andreja Plenkovića, dakle, osoba u najužem krugu političke moći, te se njegove prijetnje moraju ozbiljno uzimati u obzir! Potpuno je jasno da moja borba za pravednu, uređenu i europsku Hrvatsku nailazi na strah struktura kojima pripada Vladimir Šeks, što potvrđuje i opisana agresivnost te konkretne prijetnje nasiljem, a koju tijela državne vlasti moraju spriječiti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.