Dva tinejdžera i vršnjakinja im porazbijali sve lijeve "auto šajbe" u objesnom i luđačkom pohodu na najmanje 20 parkiranih automobila u samom središtu Budimpešte

@csucsa29

ilyen nincs nesze neked 8 ker😅valaki meg vadult 😂😂😂😂

♬ eredeti hang - Martin ford
Dva tinejdžera i vršnjakinja im porazbijali sve lijeve "auto šajbe" u objesnom i luđačkom pohodu na najmanje 20 parkiranih automobila u samom središtu Budimpešte Tik Tok screen
27. 12. 2022

U budapeštanskim ulicama Bérkocsis utca i Tolnai Lajos utca vlasnike tamo parkiranih automobila dočekao je neugodno božićno iznenađenje. Na desecima automobila razbijena su stakla. Prema riječima čitatelja Index.hu, https://index.hu/belfold/2022/12/25/jozsefvaros-autok-ablakuveg-rongalas-kar-ismeretlen-tettes/ koji je prenio informaciju, samo je jedan auto izbjegao vandalizam, jer je bio parkiran ispred općine Józsefváros, odmah do nadzorne kamere. Čak im je zasmetalo što su ga samo našli tamo, ali kasnije, kada su se vratili do svog auta i primijetili da je razbijen lijevi prednji prozor na svim vozilima oko njih, nije im smetalo što je samo tamo bilo mjesta.

Put počinitelja ili počinitelja može se pratiti gledanjem razbijenog stakla: prije nego što su skrenuli na Tolnai Lajos utca, uništili su parkirane automobile na Bérkocsis utca; ovdje su stradala desna bočna stakla vozila. Sve evidentirano na Tik Toku


U komentarima ispod videa našli su se i oni koji su proteklih dana vidjeli razbijena stakla na automobilima u nekoliko obližnjih ulica, uključujući Kiskőrös ili čak Somogyi Béla. Policija nije zaprimila dojavu o ranijem događaju.

U odgovoru na upit novinara, sjedište policije u Budimpešti (BRFK) priopćilo je da su istražitelji Józsefvárosa identificirali 12- i 13-godišnjeg dječaka i 14-godišnju djevojčicu u vezi s počinjenjem zločina. Uhitila ih je budimpeštanska policija 24. prosinca 2022. oko 15:00 sati u Nyugati tér i privela u VIII. u Okružnu policijsku postaju. 

Istražitelji su ispitali 14-godišnjakinju u svojstvu osumnjičene zbog kaznenog djela vandalskog ponašanja s nanošenjem manje štete, a u postupku se brani sa slobode.



Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.