Tučnjava plavuša usred Splita: Letjeli šamari, a i ekstenzije

Prilikom udaraca besramno su pokazivale intimne dijelove tijela. Na kraju im je prišao muškarac i jednoj od žena "čuvao" umetke za kosu mirno gledajući kako će okršaj kod "OK Rive" proći.

Tučnjava plavuša usred Splita: Letjeli šamari, a i ekstenzije Fotomontaža/Twitter/SavaIISavanovic
20. 7. 2022

Snimio: Sava Savanović / Twitter

Na društvenim mrežama osvanula je snimka tučnjave dvije pijane žene nasred ulice. Nisu letjele samo šamarčine, već i ekstenzije za kosu. Incident se navodno dogodio 3. srpnja u Splitu. Uzrok sukoba nije poznat. Riječ je navodno o razuzdanim Britankama.

Obje sudionice tučnjave sa ženskim predznakom nosile su bijele haljine i visoke pete. Tijekom tučnjave besramno su pokazivale i intimne dijelove tijela. Na kraju im je prišao muškarac i jednoj od žena držao umetke za kosu.

Incident na našoj obali nije usamljen

Naravno, ovo nije jedini nesvakidašnji incident u Hrvatskoj. Nedavno smo objavili da su 44-godišnji Kanađanin i 33-godišnja Šveđanka teško opečeni u restoranu dok su na Hvaru uživali u vatrenim koktelima. Mogli bi ih odvesti u bolnicu, a nadzorne kamere u Splitu "ulovile" su par kako se razuzdano seksa.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.