Australska vlada još nije donijela konačnu odluku o ponovnom ukidanju Đokovićeve vize, sve veća podrška za No.1 na ulicama Melbourna

Novak Đoković nije i neće biti uhićen! 'Sloboda za Novaka' skandiraju njegovi obožavatelji. Policija je ispratila crni automobil dok je izlazio iz odvjetničkih ureda i probijao se kroz gužvu na prepunoj ulici Melbournea. "Oslobodite Novaka! Oslobodite Novaka!" pristaše su skandirale oko auta. Još uvijek se sa sigurnošću ne zna je li igrač bio unutra. I još uvijek nema riječi o tome je li Australska vlada donijela konačnu odluku o ponovnom ukidanju Đokovićeve vize, nakon što je sud prije skoro četiri sata presudio da ga se oslobodi iz pritvora. Policija je tu da spriječi nemire. Iako su policijske snage s odvjetnicima ušle u zgradu u kojoj se nalazi najbolji tenisač svijeta, on još nije priveden, javlja dobro upućeni novinar Paul Sakal, a potvrđeno je za "The Age" o kojem piše, kao i za "The Sydney Morning Herald".
Policija koja čeka ispred hotela nije tu da "uhiti Novaka", već da ga zaštiti od potencijalnih nereda. Uhititi ga može samo granična policija, prema zakonu, a oni se ne nalaze ispred hotela, javlja AP.

Australska vlada još nije donijela konačnu odluku o ponovnom ukidanju Đokovićeve vize, sve veća podrška za No.1 na ulicama Melbourna peugeot press
10. 1. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.