Nole je SLOBODAN! Pobijedio je opet u Australiji. Sud mu na zaprepaštenje politike vratio vizu

Australija je demokratska država u kojoj političari nemaju moć nad pravosuđem. - Nemojte slučajno da vam padne na pamet da promijenite moju odluku, kazao je sudac Anthony Kelly nakon što je odvjetnik australskih vlasti Christopher Tren izjavio je da unatoč ovoj odluci suca još uvijek nije sve gotovo za Đokovića, budući da konačnu riječ ima ministar imigracijskih zakona Alex Hawke. Slučaj Novaka Đokovića to je dokazao. Prvi tenisač svijeta, jedan od najboljih sportaša svih vremena pobijedio je narcisoidnu i diktatorsku politiku australskih političara.

Sudac Anthony Kelly izjavio je da ukida odluku o oduzimanju vize tenisaču. Naredio je Australskoj vladi da Novaku mora platiti sve troškove, da ga mora pustiti u roku od 30 minuta i vratiti mu dokumente i sve privremeno oduzeto. Napomenuto je da je važan faktor bio to što je Novak imao rok do 8.30 da odgovori na nalog za ukidanje vize, ali je to bio prisiljen učiniti u 7.42. Da je imao više vremena, srpski tenisač bi možda donio drugačiju odluku, ustvrdio je sudac.

Nole je SLOBODAN! Pobijedio je opet u Australiji. Sud mu na zaprepaštenje politike vratio vizu Bestimage/Pixell
10. 1. 2022

Mnogima su puna usta bila demokracije kad su "razvaljivali" Đokovića i prije presude. Prije skoči, a onda reci hop. Ovo je pravi dokaz što je Australija. Istinska pravna država s kojom nema zezancije! Oni koji su bili nagli sad bi u najmanju ruku trebai glavu zaroniti u pijesak i bar malo zašutjeti i poštivati onu vječnu kako nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivica.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.