Voditelji nisu znali da ih snimaju: "Đoković je lažna zmija... Da, kreten je." Novak je lažljivi, podmukli se*onja!

- Kad sve pogledamo, Novak Đoković je lažov, podmukao, se**nja. Nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kad si pozitivan, lagao je, ima valjda lažni test. I nakon toga je otišao u Španjolsku, a uspjet' će se izvući iz svega, razgovarali su misleći da ih nitko ne snima voditelji australske informativne emisija na Channelu 7.

Novak Đoković i dalje je središnja figura u domaćim i stranim medijima, a njegova saga puni sportske i nesportske medijske platforme. Cijela afera oko Novakovog upitnog QR koda i činjenica da je i dalje aktivno uključen u javni život nakon pozitivnog testa na covid-19 zamalo ga je stajala Australian Opena, a izbjegao je i ukidanje vize i deportaciju iz države. O svemu tome nedavno su govorili voditelji u jednoj australskoj informativnoj emisiji na Channelu 7, koji su razmijenili čvrste stavove u vrijeme kada nisu znali da kamere još rade. Snimka se izuzetno brzo viralno proširila, a u njoj možemo čuti...

Voditelji nisu znali da ih snimaju: "Đoković je lažna zmija... Da, kreten je." Novak je lažljivi, podmukli se*onja! screenshot
11. 1. 2022

''Kako god pogledali, Đoković je lažna zmija'', rekla je voditeljica u trenutku kada je mislila da su kamere isključene. Suvoditelj se složio s njom rekavši: ''Da, on je kreten.'' ' Kratka, ali iskrena razmjena njihovih stavova o aferi Đoković u trenu je preplavila web koji posljednjih dana iz teniskog svijeta lansira razne informacije o ovom nemilom događaju. Na vidjelo je izašla i čelnikova zabrinutost zbog istinitosti Đokovićeve potvrde o covid-19: “Znao je da je njegov test na covid-19 pozitivan, ali je ipak hodao okolo. Pa ne mislim da je uopće prošao na testu, ''a i mišljenje voditelja: ''Mislim da će se izvući i igrati na Grand Slamu.'' Nisu se uhvatili u koštac s tim na pravi način: ''Nisu dobro riješili situaciju. Što su htjeli postići zatvaranjem u hotel za imigracije? Ništa time nisu postigli.'' U međuvremenu, unatoč neizvjesnoj budućnosti, Novak već intenzivno trenira za nadolazeći turnir. No, njegov san mogao bi se srušiti već u srijedu, kada se očekuje da će Australska vlada s ministrom Alexom Hawkom donijeti konačnu odluku o njegovoj deportaciji.
 

Preberite več na Metropolitan.si

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.