Video: Najljepši štandovi na ZG Auto Showu su Citroenov i Peugeotov i ne samo zbog novog Cactusa

Ima se što vidjeti na ZG Auto Showu, modeli i limeni i oni uz njih su u središtu pažnje, no jednako tako fascinantna su i uređenja štandova, sve po najvišim koropracijskim normativima vodećih svjetskih brendova. Iako nisu najveći, Citroenov i Peugeotov su najosmišljeniji, najljepši, slatki i ukusno uređeni

Video: Najljepši štandovi na ZG Auto Showu su Citroenov i Peugeotov i ne samo zbog novog Cactusa Bojan Markičević Haron
10. 4. 2018

C4 Cactus jedan je najznačajnijih eksponata Citroena na ZG Auto Showu.

Donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje iznimno udobna limuzina koja stiže na hrvatsko tržište od 10. travnja 2018. U ponudi je s tri razine opremljenosti : Live, Feel i Shine te s cijenom već od 102.900 kn.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.