Citroën i Mercedes pod zajedničkim krovom švicarskog trgovca u Hrvatskoj

Sve prisutniji švicarski trgovac auta Emil Frey u Hrvatskoj, nakon kupovine poslovne operacije PSA grupe odlučio na jednom mjestu prodavati različite brendove - u Zagrebu i Rijeci prodaju se tako Citroën, DS, Mercedes-Benz i Smart

Citroën i Mercedes pod zajedničkim krovom švicarskog trgovca u Hrvatskoj promo Mercedes
18. 11. 2017

Prvi multi-brand centar Emil Frey Grupe osvanuo je u Hrvatskoj. Novi prodajno-servisni centar Emil Frey Grupe nastao je spajanjem dosadašnjih maloprodajnih centara Citroën u Zagrebu i Mercedes-Benz u Zagrebu i Rijeci. Emil Frey Auto Centar učvrstio je tako svoj položaj kao najvećeg maloprodajnog partnera brandova Citroën, DS, Mercedes-Benz i Smart u Hrvatskoj. Na lokacijama u Zagrebu i Rijeci nalazi se prodaja cjelokupnog programa osobnih i dostavnih vozila Citroën, DS, Mercedes-Benz i Smart. Kovinska ulica u Zagrebu je i servisno središte za osobni i dostavni program marki u programu. Servis za teretni i autobusni program Mercedes-Benz i Fuso nalazi se na novoj lokaciji u Blatu, čije je otvorenje početkom prosinca 2017. Bogata ponuda rabljenih vozila također je jedna od temeljnih poslovnih strategija.

Emil Frey Auto Centar je u vlasništvu švicarske poslovne grupe Emil Frey, najvećeg europskog trgovca motornim vozilima koja na tamošnjem tržištu posluje gotovo 90 godina. Poslovanje i odnos prema poslovnim partnerima temelji na osnovnim vrijednostima: odnosu prema kupcu, visokoj stručnosti, dobrom odnosu uloženog i dobivenog i ponudi visokokvalitetnih proizvoda. U skladu s time i u Hrvatskoj jamči sigurnost i kvalitetu u ponudi osobnog i gospodarskog programa vozila, postprodajnih usluga i isporuci rezervnih dijelova.

Emil Frey Grupa je u Hrvatskoj, uz Emil Frey Auto Centar, svojim vezanim tvrtkama prisutna i kao generalni uvoznik i distributer za marke Citroën, DS, Fuso, Mercedes-Benz, Peugeot i Smart. Imenovana je i nova uprava društva na čelu s dokazanim gospodarstvenikom, g. Davorom Dasovićem.

(promo)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.