Žena na čelu prestižnog DS-a u Hrvatskoj, brenda kojeg su proslavili Charles de Gaulle, François Mitterand i Emanuel Macron

Samia Hamitouche ima iznimno zahtjevan zadatak pred sobom. Povjeren joj je najprestižniji francuski automobilistički brend, a cilj je jedan: kako ga učiniti Hrvatima zanimljivim. Ova šarmantna poslovna žena, nakon niza godina provednih u Peugeotu, imenovana je glavnom direktoricom marke "DS Automobiles" u Hrvatskoj.

Vječita težnja Francuza je postati konkurentan njemačkom Svetom trojstvu među automobilima, Mercedesu, Audiju i BMW-u, a DS tome je napokon iznimno blizu.

Brend koji su Francuzi lansirali prije 12 godina sve više se nameće među luksuznjacima, prije svega kao poseban, šmekerski izbor. Već samo ime brenda ukazuje na što se cilja. DS je u povijesti ostao zapamćen kao "Žaba", predsjednički, ali i profinjeni građanski automobil. Proslavio ga je utemeljitelj III. republike, Charles André Joseph Marie de Gaulle koji ga nije htio "mijenjati za cijeli svijet.

Žena na čelu prestižnog DS-a u Hrvatskoj, brenda kojeg su proslavili Charles de Gaulle, François  Mitterand i Emanuel Macron DS/Start
25. 2. 2022

Samia Hamitouche, uspješnu karijeru započela je 1999. godine u tvrtki "Peugeot Hrvatska" na poziciji voditeljice logistike novih vozila Peugeot. Potom preuzima funkciju eegionalnog menadžera, a već sredinom 2018. postaje direktoricom marke Peugeot, zaduženom za uspješnu prodaju te promociju najuspješnije PSA marke.
Od 01. veljače Samia Hamitouche je na novom izazovnom radnom mjestu. Zadatak joj je postaviti na noge najluksuzniji francuski brend u Hrvatskoj. Zahtjevan zadatak, jer riječ je up market brendu s kojim "Stellantis" asocijacija "pikira" na najzahtjevnije i najprobranije kupce. 

Samia je na čelu hrvatske operacije uvođenja i pozicioniranje nove marke DS Automobiles na hrvatsko tržište.

Velik je to pomak za hrvatsko tržište, a i za grupaciju "Emil Frey" koja će postati bogatija za još jedan brend u svom portfelju i koja zastupa niz velikih automobilističkih brendova u Hrvatskoj. Oni itekako imaju iskustva s luksuznim automobilima, jer se poznati po zastupanju marke Mercedes u Hrvatskoj

 PSA Peugeot Citroën grupa i Fiat Chrysler spojili su se točno prije četiri godine u jednu ogromnu kompaniju i postali četvrti najveći proizvođač automobila na svijetu.

"Stellantis" je novo ime mega tvrtke koja će sveukupno imati pod svojim vlasništvom 14 marki automobila, redom: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram i Vauxhall.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.