I kad je najteže postoje oni koji pomažu, Peugeot za zadarske autoelektričare i automehaničare na dar

Peugeot 508 "Strukovnoj školi Vice Vlatkovića" u Zadru. I u ova teška vremena postoje oni koji brinu. P Automobil Import donirao limuzinu prepunu tehnoloških novina. Električarima i mehaničarima limuzina na dar i to puna tehnoloških noviteta

I kad je najteže postoje oni koji pomažu, Peugeot za zadarske autoelektričare i automehaničare na dar Peugeot Press
15. 11. 2020

P Automobil Import, generalni zastupnik francuske marke Peugeot, donirao je vozilo Peugeot 508 Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u četvrtak, 12. studenog 2020.

Budući da je marka Peugeot poznata po inovativnom pristupu razvoju vozila, na ovaj način, učenicima će se omogućiti lakši uvid u suvremene tehnologije cestovnih motornih vozila. Donirana oprema bit će smještena u školskoj automehatroničarskoj radionici  Strukovne škole Vice Vlatkovića u Zadru te će se koristiti u nastavne svrhe.

Tihomir Tomčić, ravnatelj Strukovne škole,  tim povodom izjavio je: „Prije svega, želim se zahvaliti P Automobil Importu na donaciji vozila čime su pokazali da su prepoznali važnost strukovnog obrazovanja u RH-a kao i potrebu njegova usklađivanja sa zahtjevima tržišta rada odnosno novim tehnologijama. Vozilo će nam biti izuzetno korisno, jer će nam omogućiti da se stručno-teorijski i praktični dio obrazovanja naših učenika u zanimanjima automehatroničar i tehničar za vozila realizira neposredno na vozilu. Takovim oblikom nastave našim učenicima se pruža mogućnost stjecanja stručnih kompetencija potrebnih na tržištu rada.“

Generalni direktor marki PEUGEOT, CITROËN i DS u Hrvatskoj, g. Tomislav Miletic istaknuo je "Tvrtka P Automobil Import ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činila i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina” te početkom ove godine donacijom Peugeota Rifter Klinici za dječje bolesti Zagreb."

P Automobil Import, društvo u sastavu Grupe Emil Frey  ujedno je i generalni zastupnik marke Peugeot u Republici Hrvatskoj.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.