Mate Rimac "otkantao" Tom Cruisea koji je i dalje na Bugattijevoj 'crvenoj listi'? Odgovor bi vas mogao iznenaditi...

VIDEO: Hoće li Livnjak omogućiti slavnom glumcu da ponovo vozi Bugatti ili je to nemoguća misija, zbog zle povijesti! Ali zašto se u Bugattiju ne vesele slavnom glumcu?!

Pošteno je razljutio Bugattijevce Tom Cruisea u "Nemogućoj misiji 3" i od tada nije ni primirisao, sada hrvatsko-njemačkoj tvrtki.

Mate Rimac "otkantao" Tom Cruisea koji je i dalje na Bugattijevoj 'crvenoj listi'? Odgovor bi vas mogao iznenaditi... Tom Cruis / Instagram
13. 10. 2023

Poznate osobe također igraju važnu ulogu u svijetu marketinga. A malo je brendova koji bi stali u obranu akcijske zvijezde Toma Cruisea, središnji lik mnogih akcijskih filmova i najvećih blockbustera, koji je poznat po tome što sam 'odrađuje' vratolomije u filmu, sjajna je osoba koja se može naći u svakom marketinškom odjelu. imali pune ruke posla. Ali ne onaj iz Bugattija, njemačko hrvatski, a prije francuski proizvođač luksuznih sportskih automobila gaji malu zamjerku prema spomenutoj holivudskoj zvijezdi. Mnogima će razlog biti posve banalan. 'Resentment' datira iz 2006. godine, s premijere Nemoguće misije 3.

Glavna zvijezda filma, odnosno Cruise, na središnju se svečanost dovezao u prekrasnom Bugatti Veyronu.

Parkirao je na crvenom tepihu i izašao iz vozila, mašući obožavateljima. Zatim je zakoračio na drugu stranu kako bi otvorio suvozačeva vrata, no unatoč njegovom trudu i brojnim pokušajima, nisu se htjela otvoriti. Nemoguća misija. Manje od minute nakon što je Cruise skoro izgubio nadu, vrata su samo popustila i njegova supruga, glumica, izašla je iz automobila. Bila je to Katie Holmes.

 
Bugatti, marka koja se proslavila automobilima vrhunske kvalitete, u toj je zlu minuti za mnoge izgubila vjerodostojnost. Njezin je ugled, međutim, kako su ocijenili u marketingu, smanjen zahvaljujući 'incidentu'.

Pa, u svakom slučaju, Cruiseov trud nije pomogao poboljšanju reputacije Bugattija, pa su tvorničari odlučili glumca staviti na 'crveni popis'.

To znači da mu je bilo zabranjeno kupiti bilo koji od automobila. Barem tako kažu u automobilističkim krugovima, iako tvrtka nikada nije komentirala incident. No činjenica je da od tada Cruise više nije viđen za volanom Bugattija.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.