Sutra stiže Bond, James Bond s Daniel Craigom po peti i posljednji put. "No Time To Die" definitino je zbogom za britanskog glumca, a i sam Bond u filmu odlazi

"Nema vremena za umiranje", kako i gdje gledati novi film o Jamesu Bondu, što treba znati o 007. Daniel Craig posljednji put u glavnoj ulozi 007.

Premijera novog filma o agentu britanske tajne službe MI6 Jamesu Bondu, koji je tri puta odgođen zbog epidemije covid-19, održat će se u utorak u Royal Albert Hallu u Londonu. U filmu pod nazivom "Nema vremena za umiranje", agenta 007 po peti i posljednji put glumiti će Daniel Craig. Bonda ćemo moći vidjeti od 30. rujna.

Gdje gledati Bonda

"No Time to Die" će se prikazivati ​​samo u kinima ove godine. Naravno, na kraju će doći do streaminga, ali kada i gdje nije znano. Dakle, ako se u ovom trenutku pandemije koronavirusa ne želite u kino, morat ćete za sada biti strpljivi.

Sutra stiže Bond, James Bond s Daniel Craigom po peti i posljednji put. "No Time To Die" definitino je zbogom za britanskog glumca, a i sam Bond u filmu odlazi 007
27. 9. 2021

U novom filmu, koji je režirao Cary Joji Fukunaga, osim Craiga vraćaju se glumci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja će se pojaviti u špijunskoj kampanji su Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen, izvijestila je francuska novinska agencija AFP. Scenarij su napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga.
 

Američka filmska tvrtka Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), koja distribuira filmove o agentu 007, i Universal Pictures nadaju se da će blockbuster pomoći privući posjetitelje u kina diljem svijeta. Zbog nekoliko mjeseci zatvorenih kina tijekom pandemije, ranije planirane premijere - u ožujku i studenom 2020. te u travnju ove godine - otkazane su.

Kako prenosi AFP, MGM, koji je ove godine kupio gigant internetske trgovine Amazon za gotovo 9 milijardi dolara, potrošio je 250 milijuna dolara na film pun akcije.

Prema riječima producentice Barbare Broccoli, scene iz novog filma snimane su u Norveškoj, Italiji i Jamajci. U akciji se tajni agent James Bond povlači s aktivne dužnosti i uživa u mirnom životu na Jamajci. No, njegov mir ne traje dugo, jer ga stari prijatelj Felix Leiter (Jeffrey Wright) iz CIA -e traži pomoć u misiji spašavanja otetog znanstvenika, za kojeg se kasnije pokazalo da je podmukliji nego što se očekivalo. On vodi najboljeg agenta na tragu Safinog tajanstvenog protivnika - kojeg tumači Rami Malek - koji je naoružan opasnom novom tehnologijom.

Lashana Lynch glumi novu špijunku MI6 koja je u misiji s Bondom, a Lea Seydoux se vraća kao Madeleine Swann, njegova ljubav u filmu Spectre. Tematsku pjesmu za nadolazeći akcijski film napisali su tinejdžerska pop zvijezda Billie Eilish i njezin brat Finneas O'Connell. Film se u slovenska kina očekuje 30. rujna. Craig (53) prvi je put postavio Bonda 2006. u filmu Casino Royale, gdje je čak glumio s britanskom kraljicom Elizabetom II. Slijedili su filmovi Quantum of Compassion (2008), Skyfall (2021) i Spectre (2015). Njegov peti film o karizmatičnom agentu bit će, čini se, njegov posljednji, prenio je AFP.

Kako je napisala, neka su imena godinama usko povezana s ulogom. Bonda su u prošlosti glumili Sean Connery, Roger Moore i Pierce Brosnan, a prema Williamu Hillu, trenutno bi mu najviše odgovaralo da glumi Toma Hardyja, često negativca ili barem antijunaka u filmovima poput Rise of the Dark Vitez, otrov i ludi Max: Put do bijesa ...
 

Producentica Barbara Broccoli više je puta rekla da sljedećeg agenta 007 može glumiti i crni glumac. Idris Elba stoga je mogući kandidat, a uloga sljedećeg Bonda mogla bi otvoriti i priliku za žensku glumicu, što je izazvalo nagovještaje da bi je mogla preuzeti 33-godišnja crnka Britanka Lashani Lynch.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.