Sedmi dio akcijske sage Nemoguća misija stiže u kina! Pogledajte trailer za prvi dio Osvete

U srpnju na velika platna stiže nastavak jedne od uspješnih filmskih franšiza - sedma Nemoguća misija, u kojoj glumi Tom Cruise u akcijsko-avanturističkom horor filmu Nemoguća misija – Osveta, 1. dio. Ovoga puta bit će najopasnija misija ikada...
 

Sedmi dio akcijske sage Nemoguća misija stiže u kina! Pogledajte trailer za prvi dio Osvete Karantanija Cinemas
28. 6. 2023 | Promo

Film je režirao Christopher McQuarrie, koji je zajedno s Erikom Jendresenom napisao i scenarij. Glavnu ulogu neustrašivog i snalažljivog agenta Ethana Hunta ponovno tumači Tom Cruise, koji je u filmu uključen i kao producent. Vraća se dio glumačke postave iz šestog dijela, ali i nova lica Akcijsko-avanturistički horor film Nemoguća misija - Obračun mrtvi - prvi dio (Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One) u kina stiže 13. srpnja 2023. Pogledajte eksplozivni trailer:

Priča i glumci
 

U novom dijelu misije, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim kreću u svoju najopasniju misiju dosad: ući u trag novom zastrašujućem oružju koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Uz kontrolu nad budućnošću, sudbinu svijeta na kocki i približavanje mračnih sila iz Ethanove prošlosti, počinje smrtonosna utrka oko svijeta. Ali kada se Ethan suoči s tajanstvenim i svemoćnim neprijateljem, prisiljen je smatrati da ništa nije važnije od njegove misije - čak ni životi onih koji su mu najdraži.
 

Mission: Impossible

 
U akcijsko-avanturističkom trileru, u glavnoj ulozi Ethana Hunta, glumac Tom Cruise ponovno će dokazati da mu na snimanju ne trebaju kaskaderi te da sam snima najopasnije scene. Kako se pokazao na ulicama Rima, gdje su snimljene jurnjave i utrke motorima i automobilima, pogledajte u videu POTJERA I UTRKE PO ULICAMA RIMA, gdje je Cruise s lisicama na rukama zajedno s kolegicom Hayley Atwell vozi auto jednom rukom i uspješno svladava kaldrmu i izmiče progoniteljima:
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.