U Zagrebu je otvoren jedinstveni hair & make-up showroom Bahelle

Prirodna njega kose, profesionalno šminkanje mineralnim make-upom, vrhunski brendovi organske kozmetike i stručne edukacije odsada na jednoj adresi

16. 12. 2017

Zagrebačka ponuda visokokvalitetnih usluga za njegu kose i lica od danas je bogatija za još jednu beauty lokaciju - Bahelle hair & make up showroom, koji se je s ciljem da bude praktična oaza poslovnih žena, ali i nadomak centra grada, smjestio u srcu poslovne zone Radnička.
Osim prirodnih tretmana za njegu kose uz Nak Hair i MY.ORGANICS premium brendove, Bahelle nudi i usluge profesionalnoga šminkanja mineralnim make-upom Youngblood te maloprodaju i veleprodaju spomenutih svjetskih brendova koje i eksluzivno zastupaju u regiji, za profesionalne frizerske i kozmetičke salone, wellness centre i make-up artiste.
Osim krajnjim korisnicima, ovaj jedinstveni showroom posvećen je i unapređenju hair & make-up segmenta na hrvatskome tržištu te će osim distribucije visokokvalitetnih svjetskih brendova, koji su načinjeni iz prirodnih sastojaka, pogodni za vegane i nisu testirani na životinjama, organizirati i profesionalne edukacije za sve stručnjake iz tog područja.
«Proizvodi koje smo uveli na regionalno tržište temeljeni su na održavanju zdravlja i prirodnosti kose i kože, a otvaranje showrooma u Zagrebu, koji bi objedinio kvalitetne frizerske i make-up usluge sa stručnim b2b edukacijama, uslijedio je nakon naše dugogodišnje odanosti ovomesegmentu ljepote. Želimo stvoriti zajednicu zadovoljnih korisnika koji prije svega biraju prirodno, bez obzira na to je li riječ o klijentima salona ili beauty stručnjacima. Također nam je bitno uštedjeti dragocjeno vrijeme svim prezauzetim ženama i ponuditi im vrhunsku njegu kose i make-up na istoj adresi, ali i kvalitetne prirodne proizvode za kućnu njegu«, naglasio je Jasmin Sadiković, direktor Bahelle d.o.o.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.