Australski frizer otkrio trik zbog kojeg ujutro više nećete imati problema s frizurom

Nanesite prije spavanja suhi šampon i riješit ćete sve probleme. Želite li ujutro imati više vremena za ukrotiti nestašne kovrče u uzornu dnevnu frizuru? Australski frizer Alex Fuchs, vlasnik Fuchs Hair-a, zna rješenje.

Australski frizer otkrio trik zbog kojeg ujutro više nećete imati problema s frizurom Tumisu from Pixabay
13. 12. 2021

Vrhunski stručnjak za frizure iz Sydneya rekao je za The Sun da o savršenoj frizuri morate razmišljati ujutro prethodne večeri. Sve što trebate učiniti je nanijeti SUHI ŠAMPON na kosu prije spavanja.

„Navečer prije spavanja nanesite suhi šampon na kosu s udaljenosti od 30 centimetara, koji će tijekom noći upiti sva ulja s tjemena. Kad se ujutro probudite, kosa će vam biti čista, a frizura postojana. Ovo je trik koji će vam uštedjeti dosta vremena ujutro, koje bi inače potrošili na kroćenje kose."

Na Twitteru su se nakon objave na The Sunu već pojavili zahvalni čitatelji. Jedan od njih je, između ostalog, tvitao da 'Volio bih da sam za ovo znao puno prije'.

p.s. Isti beauty trik američkom Cosmopolitanu 2018. otkrila je stručnjakinja za kosu Kristin Ess.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.