Na Velesajmu počeo Beauty&Hair Expo Zagreb

Beauty&Hair Expo Zagreb počeo je jučer na zagrebačkom Velesajmu, a okupio je više od 300 izlagača iz 25 zemalja 

Na Velesajmu počeo Beauty&Hair Expo Zagreb Grad Zagreb
9. 3. 2019

Najveći regionalni sajam noviteta i trendova u industriji ljepote Beauty&Hair Expo Zagreb započeo je jučer u Zagrebu, a traje do nedjelje, 10. ožujka. U okviru sajma bit će održane brojne prezentacije novih proizvoda, edukacije, kao i seminari.

"Industrija ljepote najbrže raste i ima najveći potencijal, ali ja ne volim reći industrija zato što se ovdje radi o ukupnosti proizvoda i usluga", kazala je na otvaranju sajma zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić. 

Dodala je i da žene u Zagrebu ne razmišljaju o muškome i ženskome poduzetništvu već o opstanku na tržištu i boljoj konkurentnostii, čemu ovakvi sajmovi znatno pridonose. 

Prema riječima direktorice Zagrebačkog velesajma Dine Tomšić, ove godine na sajmu sudjeluje više od 300 izlagača iz 25 zemalja. "Svi posjetitelji imaju mogućnost upoznati se s najnovijim trendovima o kojima će nas informirati izlagači, ali i sudjelovati i na edukativnim radionicama domaćih i stranih izlagača", poručila je Tomšić. 

Kao ovogodišnju novost najavila je Tattoo Arenu s najboljim hrvatskim tattoo majstorima, kao i nastup poznatog svjetskog frizerskog stilista Guya Tanga.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.