Kakva blamaža: Severini su se poderale hlače tijekom koncerta (pogledajte kako se snašla)

Severina je dokazala da je prilično snalažljiva.
 

Kakva blamaža: Severini su se poderale hlače tijekom koncerta (pogledajte kako se snašla) Instagram Severina/posnetek zaslona
4. 3. 2024

Severina trenutno žari i pali na europskoj turneji, a na posljednjem koncertu u Münchenu imala je vrlo neugodan incident. Tako su joj se, dok je pjevala i plesala, poderale hlače na zadnjici, no pjevačicu ni to nije spriječilo da nastavi pjevati. Kako se vidi iz videa, član ekipe prvo joj je posudio jaknu koju je omotala oko struka, ali to očito nije bilo dovoljno. Nešto kasnije do nje je dotrčao još jedan član i zalijepio joj pukotinu ljepljivom trakom, što je pjevačica prihvatila s osmijehom na licu.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Šapnula sam Henryju da su mi hlače poderane i da mi da jaknu. Henry donese jaknu, a onda mi Ljubo zalijepi hlače trakom kojom je ranije lijepio tepih na pod (pod je bio sklizak od kondenzacije, što je idealno za salto, čega sam se bojala da će se desiti)", napisala je pjevačica na svom Instagram profilu. Svoju je objavu završila toplim pozdravom proizvođaču trake. Pjevačica je svoj sljedeći koncert održala u Zürichu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.