Severina u kupaćem kostimu: U 51. godini izgleda sanjivo, a obline joj frcaju na sve strane

Severina otišla u egzotične krajeve na svoj prvi ovogodišnji godišnji odmor. Na zadovoljsvo mnogih, pokazala je svoje prekrasno i raskošno tijelo.
 

Severina u kupaćem kostimu: U 51. godini izgleda sanjivo, a obline joj frcaju na sve strane severina / instagram
19. 1. 2024

Nakon napornog prosinca, kada je imala brojne koncerte, hrvatska pjevačica Severina sada je otišla na zasluženi odmor, otputovala je na Tajland, odakle je već objavila prve fotografije, a mora se priznati da bi mnogi poželjeli letjeti negdje u ove hladne dane na neko toplo mjesto, gdje bi se moglo izležavati na plaži i uživati ​​u slatkom ništavilu Severina je poznata po tome da na odmor voli odlaziti s brojnim prijateljima, a tako je sigurno i ovaj put , no već sada je jasno da će i ovaj godišnji odmor promijeniti u pravu reviju te da će njezin godišnji odmor biti i prava modna poslastica za sve njezine pratitelje na Instagramu, gdje je već objavila prve fotografije na kojima izgleda fantastično.

Pjevačica je zadivila u prekrasnom kupaćem kostimu u kojem je izgledala uistinu sanjivo, a mnogi se pitaju u čemu je tajna njezine vitke linije jer unatoč poodmaklim godinama izgleda doista nevjerojatno. Severina i danas ima istu težinu kao u mladosti, 55 kilograma na svojih 170 cm visine. Nosi veličinu 36, a mjere su joj 95-61-95. Ali dobro tijelo duguje godinama navikama.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Odavno sam odlučila ne zasititi svoje tijelo toksinima. Nekako, osjećam da sam na dobrom putu da ih potpuno izbacim iz prehrane. Ali jako volim jesti i mogu puno jesti", rekla je. jednom priznati. Upravo iz tog razloga svakodnevno vježba i jede pet malih obroka te hoda barem pola sata. Za doručak pojede tri jaja, za ručak file ribe, a za večeru voće.Omiljena hrana joj je sushi, no jednom je prilikom otkrila porok kojeg redovito prati već godinama. Ujutro uvijek popije smoothie od sezonskog voća i povrća. Ovaj joj napitak daje puno snage, ali i ne osjeća glad. „Mrkva, cikla, maline, jagode, borovnice, kupine, ponekad pomiješane s bademovim mlijekom. Nekad dodam malo banane za gustoću, ali zna biti dobro i bez banane", otkrila je jednom prilikom. Itekako izgleda odlično i mnogi se nadaju da će na Tajlandu pokazati još jedan komplet kupaćih kostima, no već sada je jasno da je u njezinoj se torbi sigurno krije još neki komad vrijedan pažnje koji ćemo moći vidjeti idućih dana, a koji bi mogao poslužiti kao inspiracija za neku modnu kombinaciju, jer Severina već godinama slovi za pravu modnu ikonu.
 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.