VIDEO: Severina u jako neugodnoj situaciji tijekom koncerta. Pogledajte kako se snašla

"Sevka" oduševljena Austrijancima, a i oni s njome još i više! Pogledajte što joj se dogodilo tijekom nastupa. Unatoč dilemi, pokazala se nezaustavljivom.

VIDEO: Severina u jako neugodnoj situaciji tijekom koncerta. Pogledajte kako se snašla Instagram/Severina/posnetek zaslona/fotomontaža
18. 10. 2022

Severina je svojom glazbom zaludila obožavatelje diljem svijeta. O tome svjedoči i činjenica da je zovu na nastupe u Europi. Nedavno je nastupila u austrijskom Linzu, gdje su njezini austrijski obožavatelji dokazali da nisu ništa manje strastveni od slovenskih ili hrvatskih.

Nestalo struje

Nažalost, organizatori su imali problema sa strujom, a Severina je unatoč spomenutom problemu ispala prava glazbena diva. Zagata je spasila na najbolji mogući način, a pomogli su joj i austrijski navijači.

Kako ne bi prekinuli nastup, publika je nastavila pjevati njezin hit Dobrodošao u klub, sve dok u mikrofonu ponovno nije odjeknuo Severinin glas.

Oduševljena Austrijancima

 
Severina se malo iznenadila koliko Austrijanci znaju njezinu pjesmu, no onda je veselo zapjevala s njima. Pogledajte scenu s koncerta, kada je Severina na odličan način riješila probleme s mikrofonom i strujom:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pohvalila se i svojim obožavateljima na Instagramu, gdje je objavila video sa spomenutog koncerta. “Nestalo je struje na trenutak, ali bez struje se može”, napisala je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.