- "Brošuru" ne pjevam jer je iz vremena kad je netko pustio onaj nesretni spot 2004. i podsjeća me previše

Severina je sada ispričala tužnu istinu, za koju mnogi nisu ni slutili, a koja se događa već dugi niz godina Severina otkrila zašto više ne pjeva neke pjesme.

- "Pjesme s albuma 'Severgreen' ne pjevam, jer su izašle 2004. kad je netko pustio onaj nesretni spot. Ove me pjesme podsjećaju na taj period pa sam ih 'izbrisalao' iz glave. Zato ne pjevam 'Brošuru'. 

- "Brošuru" ne pjevam jer je iz vremena kad je netko pustio onaj nesretni spot 2004. i podsjeća me previše severina / instagram
30. 12. 2023

Obožavatelji jedva čekaju koncerte Severine Vučković koja je ove godine nastupila bezbroj puta, a ujedno je i članica žirija showa 'Superstar'. Hrvatska pjevačica je u posljednjem intervjuu koji je dala otkrila kako nema pjesme za koju joj je žao što nije otpjevala, a da je mogla otpjevati koncerte.

- "To je zato što repertoar uvijek prilagođavam najširem krugu ljudi koji dolaze na koncerte. Koncert treba biti eksplozivan, zbijen, kompaktan... Za dobar koncert najvažniji je dobar repertoar. On se ne mijenja, to je kao performans. Nešto što ti predstavljaš kao izvođač", započela je svoj odgovor. za Journal.hr

Dodala je kako ima mnogo prekrasnih balada poput 'Tridesete', 'Unaprijed gotovo', 'Broš', 'Parfem', 'Alcatraz', 'Šta me sad pitaš šta mi je', 'Sama na sceni', 'Ko je kriv' i druge koje više ne pjeva, jer bi onda morala maknuti s liste koncerata kao što su 'Dalmatinka', 'Virujen u te', 'Kao' , 'Dvorac bez ljudi', ' Još tuge', 'Imaš pravo' i još ponešto bi se moglo naći. Kurva' s albuma 'Zdravo Marijo', ali pjevala sam je samo na istoimenoj turneji 2009. Volim i pjesme 'Loša' i ' Daleko ti kuća', ali pjevala sam ih samo na Magic turneji.

Pjesme s albuma 'Severgreen' ne pjevam jer su izašle 2004. kad je netko pustio onaj nesretni spot. Ove me pjesme podsjećaju na taj period pa sam ih 'izbrisalao' iz glave. Zato ne pjevam 'Brošuru'. Pjesme s albuma “Moja stvar” iz 1996. ne pjevam jer mi je otac umro tijekom snimanja albuma. 'Rođeno moje' više ni ne pjevam jer me podsjeća na razdoblje kada su mi odveli sina", iskrena je bila Severina koja kaže kako mnoge svoje pjesme više niti ne želi pjevati, unatoč tome što koju bi njezini obožavatelji rado čuli. Zaključila je i kako joj je najveća želja otpjevati turneju s jazz orkestrom za svoje najvjernije obožavatelje. "Moj Henry, Šomen i Ivo Popeskić", dodala je i poručila ono što bi mnogi poželjeli čuti i ne sumnjamo da ona to ne bi bilo moguće, jer je već imala mnogo zanimljivih turneja koje su uvijek oduševile, pa smo sigurni da će i jazz turneja biti pravi hit kada dođe.

 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.