2 milijuna za Lamborghini koji je "razbio" poznati glumac (VIDEO)

S Leonardom diCaprijem u Countachu 25th Anniversary Editionse  u filmu "Vuk s Wall Streeta" pojavila se i poznata glumica glumica lijepih grudi iz susjedstva, Katarina Čas! A sve im je tada za 700.000 dolara omogućio Martin Scorsese

2 milijuna za Lamborghini koji je "razbio" poznati glumac (VIDEO) Leonardo diCaprio/Instagram
1. 11. 2023

Leonardo DiCaprio impresionirao je 2013. u filmu "Vuk s Wall Streeta", gdje je glumio protagonista Jordana Beckforta, a ovaj se u filmu vozi u Lamborghini Countachu – ali ne baš “normalnom” Countachu!

Naime, riječ je o Countach 25th Anniversary Edition - bijeloj karoseriji i unutrašnjosti od bijele kože, a za američko tržište napravljeno ih je samo 23. Cijena mu je oko 700.000 američkih dolara, a slavnom redatelju Martinu Scorseseu to se očito učinilo razumnim troškom.

Osim Countacha, DiCaprio u filmu vozi i bijeli Ferrari Testarossa.

 

Zašto?

DiCaprio ili Belfort, pošteno pokajani i pijani, s njim doživi prometnu nesreću, au filmu se vidi i uništeni Lambo. Za snimanje ove scene koristili su pravi Lamborghini Countach!

Nije nikad vožen

Sada je auto na prodaju. Aukcijska kuća RM Sotheby's očekuje da će postići između 1,5 i 2 milijuna dolara. Slupani automobil se, naravno, ne može voziti, pa ga možemo gledati više kao nekretninu ili umjetničku skulpturu. Ako imate dovoljno prostora u dnevnoj sobi... Zasigurno će zadiviti svakog posjetitelja vašeg doma.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.