Pogledajte ovaj luksuzni Lamborghini koji je pronađen napušten u Dubaiju

Tko samo može ovo čudovište od automobila ostaviti da trune?!

Pogledajte ovaj luksuzni Lamborghini koji je pronađen napušten u Dubaiju Instagram
22. 9. 2023

Prije nekog vremena pisali smo o tisućama napuštenih električnih mališana na kineskim parkiralištima, ali ovaj put priča dolazi iz Dubaija. A za razliku od kineskih električnih vozila, još je nevjerojatniji.

Pronašli su ga napuštenog na jednom od parkirališta u Dubaiju Lamborghinija Countacha.

Ovaj automobilistički ljepotan iz 80-ih potpuno je zapušten, ali i dalje puno vrijedi.
 

Countach je jedan od najpoznatijih modela Lamborghinija, koji je učvrstio ime talijanske marke u svijetu. Lamborghini prekriven debelim slojem prašine, a gume su mu potpuno ispuhane Tko bi tako zanemario automobil vrijedan više od pola milijuna?!
 

Lamborghini Countach je sve samo ne jeftin. Stoji između 500.000 i milijun eura.

Kada su se slike Countacha pojavile na društvenim mrežama, brzo su postale viralne. Ljudi su bili šokirani da je netko dopustio da tako kultni superauto postane sakupljač prašine na vrućini u Dubaiju.

"Restaurirajte ga i dobit ćete pravo bogatstvo za njega", glasio je jedan od komentara, no kako je drugi istaknuo, čak i restauracija koštala bi prilično puno novca: "Ovom će automobilu trebati puno više od same gume promijeni ako je stajao usred pustinje 80-ih." Ali komentar koji nas je najviše nasmijao bio je komentar koji je nagovijestio vrtoglavi skok cijena rezervnih dijelova, u ovom slučaju guma: "Oh, vidim problem . Pukla mu je guma, pa je vlasnik uštedio do danas i upravo kupio novi." Ali ovo nije jedini takav automobil u Dubaiju. Iza njega je već parkirano vozilo koje podsjeća na Rolls-Royce Silver Shadow, u jednako otrcanom stanju.

BONUS VIDEO: Renault, ki piše zgodovino: Napočil je konec bencinu in legendarni oznaki …

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.