Hollywood "poludio" za Ivanom Knoll! Lijepa Hrvatica pozvana na luksuznu zabavu i kod Leonarda DiCaprija

Dobro je unovčila svoju slavu! U novu godinu ušla je u društvu glumca Jamieja Foxxa, a bila je i na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija.

U Kataru je cijelo vrijeme izazivala i to planetarnu pažnju, dospjela je na naslovnice vodećih svjetskim medija zbog svojih "golih odjevnih kombinacija". Time je u kratkom vremenu dobila i više od 3 milijuna fanova.
 

Hollywood "poludio" za Ivanom Knoll! Lijepa Hrvatica pozvana na luksuznu zabavu i kod Leonarda DiCaprija Instagram/knolldoll
9. 1. 2023

Ivana Knöll, 30-godišnja je Hrvatica koja je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva postala najpoznatija navijačica svijeta. U kratkom vremenu dobila je nekoliko milijuna pratitelja koji su njome apsolutno oduševljeni. Trenutno je prati 3,6 milijuna ljudi.

U društvu legendarnih glumaca

Dobro je unovčila svoju slavu - Ekipa24 prenosi da je 30-godišnjakinja u Novu godinu ušla u društvu glumca Jamieja Foxxa. Bila je i na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija. Na društvenim mrežama je pak objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi reper Drake.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Kako je postala planetarno znana

U Kataru je navijačica dospjela na naslovnice svjetskih medija zbog svojih golih odjevnih kombinacija. Donijela je hrabru odluku da ih nosi u zemlji sa strogom religijom - i izložila se opasnosti od uhićenja. Rekla je o katarskom kodeksu odijevanja u zemlji u to vrijeme:

- "Čula sam za pravila i bila sam šokirana. Kodeks odijevanja zabranjuje pokazivanje ramena, koljena, trbuha i vrata. Rekla sam, 'O moj Bože, ja nemam takvu odjeću da sve to pokrije. '."

Tako je poručila narodu Katara da moraju "poštivati ​​njezin način života". Događaj je značajno povećao vidljivost modela. Uz sve to izjavila je kako se prethodno konzultirala s katarskim dužnosnica i kako je imala dozvolu da radi i da se odijeva kako želi.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.