U Kataru bi išla u zatvor: Hrvatica otkrila svog miljenika golom fotografijom te pozvala Svijet da navija za Vatrene(FOTO)

- "Mogu li vas motivirati da navijate za Hrvatsku?" Vrući poziv da se navija za Hrvatsku! Provokativna objava bujne Slavonke koja će naravno navijati za Vatrene

U Kataru bi išla u zatvor: Hrvatica otkrila svog miljenika golom fotografijom te pozvala Svijet da navija za Vatrene(FOTO) Instagram/Claudia Rivier
22. 11. 2022

Svako Svjetsko prvenstvo festival je najboljih nogometašica, ali i raznih medijski željnih djevojaka koje svoje obline besramno pokazuju na internetu. Događajima u Kataru jako se dojmila i slavonska Hrvatica Claudia Rivier, koja se gotovo gola skinula i javnosti podijelila svoje zaista bujne (prirodne) grudi te objavila za koga će navijati u Kataru.


Vrući poziv da se navija za Hrvatsku

Njezina odluka naravno ne čudi; ona je Hrvatica. A i Hrvati igraju na Svjetskom prvenstvu. "Svjetsko prvenstvo u Kataru je službeno počelo. Mogu li vas motivirati da navijate za Hrvatsku?" napisala je Claudia Rivier uz fotografiju na kojoj pozira samo u malom gornjem dijelu "cheerleader" bikinija koji joj prekriva tek manji dio grudi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

Objava je brzo postala hit na Instagramu. Lajkalo ga je više od 20.000 ljudi, komentiralo ih je gotovo 500. "Baš me briga za nogomet, ali ovo me tjera da navijam za Hrvatsku!" poručio joj je jedan od očito vrlo uzbuđenih pratitelja. No, dobila je i upozorenje: "Idi ovako u Katar. Dobit ćeš 15 godina zatvora." Malo je reći da joj u Kataru, gdje se na ženska prava gleda puno drugačije nego u našim krajevima, takav posao doista ne bi dobro došao.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.