- Skinut ću sve sa sebe, pobjede li Vatreni! Ivana Knoll ide do kraja! Najpoznatija nogometna navijačica obećala: "Ako Hrvatska pobijedi, ja ću..."

Svojom otkrivenom odjećom podigla je veliku prašinu, a ovom je izjavom samo dolila ulje na vatru.

- Skinut ću sve sa sebe, pobjede li Vatreni! Ivana Knoll ide do kraja! Najpoznatija nogometna navijačica obećala: "Ako Hrvatska pobijedi, ja ću..." Instagram/Ivana Knöll
12. 12. 2022

Svjetsko nogometno prvenstvo u punom je jeku i dok se zemlje bore za vrh, neki već maštaju o slavlju.

Jedna od takvih je i bivša Miss Hrvatske, a danas najpoznatija navijačica u Kataru, koja je obožavateljima obećala da će se skinuti ako njezina zemlja pobijedi.

U oduševljenju je otkrila novinarima njemačkog medija Bild koji su je pitali kako bi reagirala da Hrvatska pobijedi. Knöllova, koja je tada nosila hrvatsku zastavu, rekla je: "Ako se to dogodi, zastava pada..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Uz izloženost priznanju

Ivana Knöll ona uživa u Kataru i dospijeva na naslovnice zbog svoje otkrivajuće kombinacije tijekom cijelog događaja. Donosi hrabru odluku da ih nosi u zemlji sa strogom religijom - i riskira uhićenje zbog toga. Rekla je o katarskom kodeksu odijevanja u zemlji: "Čula sam za pravila i bila sam šokirana. Kodeks odijevanja zabranjuje pokazivanje ramena , koljena, trbuh i vrat. Rekao sam, 'O moj Bože, nemam čak ni odjeću da sve to pokrijem'."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Tako je poručila građanima Katara da moraju "poštivati ​​njezin način života", a sada se ne pridržava pravila. Iako je njezina odjeća možda zabranjena, čak i lokalno stanovništvo uživa vidjeti je i navodno ih često zaustavljaju za selfije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Događaj je značajno povećao vidljivost manekenke i donio joj više od milijun pratitelja na Instagramu - do kraja prvenstva već bi mogla prijeći dva milijuna. Vjerojatno je toga svjesna i ona koja je potvrdila da će u Kataru ostati do kraja Svjetskog prvenstva - bez obzira na sudbinu Hrvatske.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.