Aaron Taylor-Johnson trenutno je jedan od najzgodnijih glumaca koji dolaze iz Velike Britanije. Neki čak nagađaju da bi mogao postati sljedeći James Bond...

 Neki čak nagađaju da bi mogao postati sljedeći James Bond... Aaron Taylor-Johnson trenutno je jedan od najzgodnijih glumaca koji dolaze iz Velike Britanije.

Aaron Taylor-Johnson trenutno je jedan od najzgodnijih glumaca koji dolaze iz Velike Britanije. Neki čak nagađaju da bi mogao postati sljedeći James Bond... Arhiv proizvajalca
10. 2. 2024

Navodno je njegova karizma uvjerila i poznatog modnog dizajnera Giorgia Armanija koji je Aarona Taylora-Johnsona zamislio kao novog ambasadora kultnog mirisa Acqua Di Giò.

Parfem su opisali kao što bi opisali i samog glumca. Utjelovljuje razumijevanje muževnosti koje je istovremeno slobodno, osjetljivo i avanturističko.

Sve su to karakteristike koje Aron prenosi svojom prisutnošću i tjelesnošću. "Ova ravnoteža uma i tijela uvjerila me da je on prava osoba za predstavljanje mirisa. Aaron ima intenzitet i ljepotu koja je i samosvjesna i simbol današnjice", rekao je Giorgio Armani.

Sam glumac smatra velikom čašću što je Armani odabrao upravo njega. "Njegov kreativni genij, njegova bezvremenska sofisticiranost i besprijekoran ukus samo su neki od bezbrojnih atributa Giorgia Armanija. Osjećam se počašćenim što sam izabran da predstavljam njegov legendarni miris kao novi ambasador brenda. Zapravo, već dugo sam obožavatelj njegove čistoće i neopisivu svježinu," dodaje Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson je glumac čiji je talent višestruk. Njegov afinitet prema njegovoj umjetnosti zrači iznutra; u svakoj jedinstvenoj ulozi koju je utjelovio, njegova magnetska prisutnost osvajala je publiku diljem svijeta.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.