Hollywoodska zvijezda Zara Phythian i suprug Victor Marke optuženi za seks s djevojčicom od samo 13 godina

Perverzno! Glumica i njezin suprug u više navrata imali su spolni odnos s 13-godišnjom djevojčicom nakon što su je prethodno "dotjerivali", doznaje se na sudu. Zara Phythian (36), svjetski poznata hollywoodska glumica koja je glumila i u "Doctor Strangeu" s Benedictom Cumberbatchem - optužena je za brojne seksualne prijestupe zajedno sa svojim suprugom Victorom Markeom (59).

Djevojka, koja je sada punoljetna, rekla je policiji da je perverzni par snimao većinu zlostavljanja. Glumica je sve optužbe nazvala lažnim i apsurdnim.


 

Hollywoodska zvijezda Zara Phythian i suprug Victor Marke optuženi za seks s djevojčicom od samo 13 godina BBC screenshot
28. 4. 2022

Policijski razgovor sa ženom pušten je porotnicima na krunskom svjedočenju na sudu u Nottinghamu gdje je opisala detalje navodnih seksualnih delikata između 2005. i 2008. godine, kada je djevojka imala između 13 i 15 godina, a prije nego što se par vjenčao. Sve to prenosi i ugledni BBC na svojoj web stranici. https://www.bbc.com/news/uk-england-nottinghamshire-61248055?xtor=AL-72-%5Bpartner%5D-%5Bbbc.news.twitter%5D-%5Bheadline%5D-%5Bnews%5D-%5Bbizdev%5D-%5Bisapi%5D&at_custom4=7D2AE294-C645-11EC-8C50-F5BC4744363C&at_campaign=64&at_custom1=%5Bpost+type%5D&at_custom2=twitter&at_custom3=%40BBCNews&at_medium=custom7

Engleska glumica Zara Phythian, majstorica borilačkih vještina koja je glumila i u "Marvelu", filmu iz 2016., optužena je zajedno sa svojim suprugom Victorom Markom za seksualno zlostavljanje 13-godišnjakinje, javlja BBC. Žena tvrdi da su je 36-godišnja Phythian i njezin 59-godišnji suprug Mark navodno zlostavljali između 2005. i 2008. dok je još bila tinejdžerka. Većinu zlostavljanja navodno je zabilježio supružnik. Optuženi par zločine negira. Policija je obavila saslušanje žrtve pred porotnicima na sudu u Nottinghamu, gdje je opisala detalje navodnih seksualnih nepodopština između 2005. i 2008. godine, kada je djevojka imala između 13 i 15 godina i prije nego što se par vjenčao. Par je tada bio odličan i u borilačkim vještinama u Nottinghamshireu, a žena je policiji rekla da ju je Phythianova inspirirala zbog uspjeha u borilačkim vještinama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Phythian (@zaraphythian)

Zloupotreba su se nastavljale

Na sudu je žrtva rekla da se prvi zločin dogodio kada je suprug Zari dao dosta alkohola, a potom ju je natjerala da Marku ponudi oralni seks. Potonji je, kako je rekla, tada imao spolni odnos s oboje. “Znala sam da nije u redu, ali nisam znala kako se izvući iz situacije niti što da kažem”, rekla je policiji.

“Sjećam se da sam tada pokušavala oponašati Zarin odgovor, jer sam slijedila njezin primjer i pokušavala sam biti slična njoj u svemu”, rekla je žrtva na sudu. “Kako se zlostavljanje nastavilo, rekla je da joj je Marke prijetio da će joj slomiti koljena ako ikome kaže. Također je rekao da mi nitko neće vjerovati ako ikome svejedno kažem.”

Suđenje se nastavlja

Phythian Marks optužen je za ukupno 14 točaka seksualnih delikata. Na početku navodnog zlostavljanja, Phythian je imala 20 ili 21 godinu, a Mark 42 ili 43 godine. Osim optužbi za seksualne delikte, Marke je i u drugim sudskim postupcima, a navodno je više puta seksualno zlostavljao 15-godišnjakinju. Suđenje supružnicima se nastavlja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.