Seksi glumac nakon razvoda tvrdi da nema dom: Živim na cesti (VIDEO)

 "Živim na cesti"!  Inzistira na tome da će se nomadski stil života nastaviti iu budućnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@ig.jasonmomoa)

Seksi glumac nakon razvoda tvrdi da nema dom: Živim na cesti (VIDEO) Jason Mamoa / Instagram
12. 1. 2024

Hollywoodski glumac Jason Momoa nedavno je otkrio da nema dom nakon razvoda od supruge Lise Bonet. Momoa je unutra intervju za Entertainment Tonight objasnio je da nakon razvoda radi na dokumentarnoj seriji Na skitnji te da zbog toga puno putuje.
 

"Trenutno nemam dom. Živim na cesti", rekla je zvijezda Aquamana. 44-godišnji glumac otkrio je da će i ubuduće nastaviti svoj nomadski način života jer uskoro odlazi na Novi Zeland kako bi snimio Minecraft.
 

Rastava

Momoa se u ponedjeljak službeno razišao od Lise Bonet. U dokumentima do kojih su mediji došli, bivši par postigao je dogovor oko bračnih prava i zajedničke imovine. Bonetova je zatražila fizičko i pravno skrbništvo nad njihovo dvoje djece Lolo (16 ) i Nakoa-Wolfom (15 ). 
 


Razvod je naveden kao "nesporan", što znači da se ne planiraju boriti na sudu. Momoa i Bonet bili su razdvojeni dvije godine prije nego što je glumica odlučila njihov razlaz ozvaničiti. Par je počeo hodati 2005., a vjenčao se na tajnoj ceremoniji 2017.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.