Zagrebački velesajam sajamsku godinu otvara s četiri komplementarna sajma

Zagrebački velesajam ovu sajamsku godinu otvara s čak četiri komplementarna sajma, na kojima se očekuje više od 30 tisuća posjetitelja

Zagrebački velesajam sajamsku godinu otvara s četiri komplementarna sajma Grad Zagreb
18. 2. 2019

Zagrebački velesajam ovu sajamsku godinu otvorit će s čak četiri komplementarna sajma, i to 28. Zagrebačkim sajmom nautike, 11. Sajmom HOTEL&GASTROTEH, Festivalom maslina te Danima lova i ribolova, najavljeno je danas na konferenciji za novinare. 

Kako je tom prilikom najavio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, ove se godine na sajmovima očekuje više od 30 tisuća posjetitelja. "Poduzetništvo je pokretač gospodarstva, a ovakvi sajmovi su veliki korak u razvoju zagrebačkoga i hrvatskog gospodarstva. Očekujemo preko 300 izlagača iz 32 zemlje koji su Zagrebački velesajam prepoznali kao mjesto na kojem se kupcima mogu predstaviti i gdje mogu ojačati mrežu svojih poslovnih partnera", naglasio je Bandić.

Sajmovi će se održati od 20. do 24. veljače, a posjetiteljima će za to vrijeme biti osiguran besplatan parking. 

Prema riječima voditeljice Zagrebačkog velesajma Dine Tomšić, ovogodišnji sajam nautike imat će više od 300 izlagača, iz 31 zemlje, a u čak sedam paviljona bit će izloženo 280 plovila. 

"Zagrebački velesajam će tijekom narednih pet dana biti susretište nautičara i svih zaljubljenika u more te mjesto bogate ponude plovila, izvanbrodskih motora, opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičke odjeće i obuće. Osim odličnih domaćih ponuđača, na Nautici će se predstaviti najpoznatiji svjetski proizvođači plovila", kazala je Tomšić. 
 
U okviru 11. Međunarodnog sajma gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa, djeluje i Festival maslina,  a organizatori su, kako je najavljeno, pripremili niz zanimljivosti, poput kulinarskih radionica i već tradicionalnog kulinarskog natjecanja najboljih hrvatskih kuhara CRO TOP 10. Kada su u pitanju Dani lova i ribolova, predstavit će se 58 izlagača iz deset zemalja.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.