Festival maslina otvoren u Zagrebu

Na Zagrebačkom velesajmu danas je otvoren Četvrti festival maslina, koji već tradicionalno okuplja najbolje hrvatske maslinare i stručnjake 

Festival maslina otvoren u Zagrebu Grad Zagreb
23. 2. 2019

Četvrti festival maslina otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu, a otvaranju je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

"Sretan sam što otvaramo 4. festival maslina koji je još bolji od prethodnog i na kojem sudjeluje više od 250 izlagača. Uz hrvatske maslinare, sudjeluju i naši susjedi iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore", kazao je Bandić. 

Posjetitelji će u okviru festivala tijekom dva dana moći saznati sve novosti o zdravstvenoj i nutritivnoj vrijednosti maslinovog ulja, kupiti najbolja ulja provjerene kvalitete, odabrati opremu i sredstva za maslinarstvo te kušati jela u kojima se koriste masline i maslinovo ulje.

Organizatori festivala su udruga Zagrebački maslinarski institut, Udruga maslinara Zagreba i Zagrebačka županija, u suradnji s Hrvatskom poljoprivredno-šumarskom savjetodavnom službom i Zagrebačkim velesajmom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.