Započeo sajam Proizvodi hrvatskog sela

Sajam Proizvodi hrvatskog sela danas je svečano otvoren u Pučkom otvorenom učilištu, a ove se godine održava 18. put 

Započeo sajam Proizvodi hrvatskog sela Grad Zagreb
29. 3. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je u Pučkom otvorenom učilištu otvorio trodnevni 18. sajam Proizvodi hrvatskog sela. Riječ je, podsjetimo, o promotivno-prodajnoj manifestaciji koja se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u organizaciji tvrtke Agrarno savjetovanje d.o.o. održava do nedjelje, 31. ožujka.

"Drago mi je da smo danas tu, sad već na punoljetnome sajmu. Zahvaljujem organizatoru, profesoru Damiru Kovačiću te svim izlagačima iz cijele Hrvatske i želim da do nedjelje prodate sve što imate", poručio je tom prilikom gradonačelnik.

Kako je pak poručio direktor sajma Damir Kovačić, organizatori i izlagači ostali su vjerni svom osnovnom cilju, promociji proizvoda hrvatskog sela te pomaganju građanima Zagreba da nađu i dođu do proizvoda kojih nema na policama supermarketa.

Također, istaknuo je da poljoprivredni proizvođači koji sudjeluju na sajmu uglavnom dolaze iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske, a posjetiteljima nude gotovo delicije proizvodene u hrvatskim selima. Ove godine na sajmu je prisutno 60 izlagača.

"Svim izlagačima želim dobru prodaju, kupcima da opskrbe stol za nadolazeći Uskrs, a svima ostalima da se dobro zabave", zaključio je Kovačić. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.