Sve prljaviji rat Dončića i njegove majke: pogledajte što je napravila vlastitom sinu

Borba za kontrolu brenda najboljeg slovenskog košarkaša svih vremena se nastavlja, a više je nego očito da će se sjajni igrač Dallasa i njegova majka suočiti na sudu!

Sve prljaviji rat Dončića i njegove majke: pogledajte što je napravila vlastitom sinu mirjampoterbin/instagram
20. 10. 2022

Luka Dončić će u noći sa srijede na četvrtak započeti novu NBA sezonu, no u nadolazećim mjesecima po svemu sudeći neće se boriti samo sa suparnicima iz sjevernoameričke košarkaške lige, već i s mamom. Kako je objasnio u nizu objava na Twitteru Josh Gerben, poznatog američkog odvjetnika za robne marke, rat između Mirje Poterbin i njezina zvjezdanog sina postajao je sve prljaviji, a ono što se događa između njih već je poznata priča. Dončić je američkom Uredu za patente i žigove podnio zahtjev za preuzimanje potpune kontrole nad brendom "Luka Dončić 7" kojim upravlja njegova majka. Već je to dalo naslutiti da u odnosu majke i sina nije sve kako bi trebalo biti. Da je to doista tako i da je njihov odnos na najnižoj mogućoj točki svjedoči i odgovor Poterbinove.

Sudski bi postupak mogao trajati i više od dvije godine

Dončićeva majka je prošli četvrtak odgovorila na molbu svog sina. Poterbinova traži da se postupak odbaci jer, po njenom mišljenju, u Lukinoj sudskoj prijavi nema valjane osnove za osporavanje upisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

“Odgovor Lukine majke je iznenađujući, jer bi Luka i njegova majka, da su među njima aktivni pregovori o nagodbi, mogli zatražiti obustavu procesa”, objasnio je Josh Gerben, napomenuvši da će rat između Dončića i Poterbinove vjerojatno biti dug i dosta prljaviji. "Ako pravni proces započne, mogao bi potrajati više od dvije godine", dodao je Gerben.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.