(VIDEO) Dončić je s prosjekom od 34,4 poena po utakmici najbolji strijelac NBA lige, najbolji je i prema statističkom indeksu (36,1), a nalazi se i na vrhu ljestvice košarkaša s najviše tehničkih

Nova izvanredna predstava Luke Dončića! Pogledajte kako je ludom tricom zapečatio pobjedu DallasaZvijezda Dallasa još je jednom pokazala što zna i može u sjevernoameričkoj NBA ligi. Bio je čovjek koji je odlučio napetu utakmicu, njegov slavljenički koš sljedeći je koji spada u rubriku "nije istina, ali je".

Dončić je pogodio tricu 27 sekundi do kraja za povećanje vodstva Dallasa na 102-98.

(VIDEO) Dončić je s prosjekom od 34,4 poena po utakmici najbolji strijelac NBA lige, najbolji je i prema statističkom indeksu (36,1), a nalazi se i na vrhu ljestvice košarkaša s najviše tehničkih Luka Dončić/Instagram
16. 11. 2022

Slovenski košarkaški as Luka Dončić pružio je novu vrhunsku partiju u sjevernoameričkoj NBA ligi. Ljubljančanin je s 35 poena i 11 skokova ponovno bio najbolji strijelac Dallas Mavericksa koji su na svom terenu svladali Los Angeles Clipperse sa 103:101.

S osmom pobjedom, uz pet poraza, Dallas se pomaknuo na peto mjesto ljestvice zapada. Dončić je pobjedu proslavio na sasvim poseban način - s prstom na ustima. Kao da nekoga pokušava ušutkati...

Dončić je pogodio tricu 27 sekundi do kraja za povećanje vodstva Dallasa na 102-98.

"Htio sam pokazati posebnu gestu kako bih proslavio koš. Da budem iskren, ne znam zašto sam to napravio, jer naravno nisam htio ušutkati vlastite navijače. Učinio sam dosta", objasnio je Ljubljančanin sa smijehom. Dončić je s prosjekom od 34,4 poena po utakmici najbolji strijelac NBA lige, najbolji je i prema statističkom indeksu (36,1), a nalazi se i na vrhu ljestvice košarkaša s najviše tehničkih pogrešaka.

Ovoga puta dobio je peti ove sezone: “Zaista sam zaslužio tehničku pogrešku.” Kod gostiju najbolji je bio Paul George s 23 koša, Nicolas Batum dodao je 22 koša, a Dorian Finney-Smith ubacio je 21 koš za Dallas.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.