Ovaj je načisto pozitivno lud! Gledali su porazu u oči, ali onda... Luka Dončić! Ludim košem spasio Dallas i doveo ga do pobjede (VIDEO)

Ljubljančanin je pred očima svog slavnog zemljaka servirao novu nevjerojatnu predstavu u NBA ligi koja snažno odjekuje u košarkaškom svijetu. Jeste li vidjeli nevjerojatno bacanje kojim je održao svoj klub na životu?
 

Ovaj je načisto pozitivno lud! Gledali su porazu u oči, ali onda... Luka Dončić! Ludim košem spasio Dallas i doveo ga do pobjede (VIDEO) Luka Dončić/Instagram
13. 1. 2023

Dallas Mavericksi ovoga su puta gostovali kod Los Angeles Lakersa u NBA ligi i u rasprodanoj crypto.com Areni slavili 119:115 nakon dva produžetka. Prva zvijezda teksaške momčadi Luka Dončić koji je upisao triple-double s 35 koševa, 14 skokova i 13 asistencija bio je i najzaslužniji što je utakmica otišla u produžetke.

Ovo je za 23-godišnjeg Slovenca bio deseti triple double sezone. U završnici regularnog vremena Dončić je zabio i izuzetnu tricu za produžetak.

Luka Dončić na parketu je proveo čak 53 minute i tako došao do nove prekretnice u karijeri. Nikada nije bio dulje na terenu u jednoj utakmici u NBA ligi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

"Nismo se odlučili osobnu pogrešku Dončiću na kraju regularnog vremena. Preuzimam odgovornost za ovaj postupak. Naredio sam da pokušamo natjerati Luku da doda loptu i neka netko drugi pokuša zabiti. Puno sam ljutiji o osobnoj pogrešci na Brownu na kraju regularnog vremena, koju suci nisu dosudili. To je stvarno gorak gubitak jer smo poveli nakon gubitka od 19 poena", odmahnuo je glavom trener Los Angelesa nakon utakmice.
 Darvin Ham.

Utakmicu su pratila i čuvena hokejaška braća Kopitar

Kao i gotovo svaki put, na utakmici u Los Angelesu bilo je puno poznatih lica. Između ostalih, uzbudljivu utakmicu uživo pratili su slovenska hokejaška zvijezda Anže Kopitar koji igra za Kingse iz Los Angelesa i njegov mlađi brat Gašper. Na utakmici je bio i legendarni Scottie Pippen, nekada desna ruka nezaboravnog Michaela Jordana.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.